reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Martilla skoro nic Cię nie boli i nie piecze to olej.
Noukie, kefiry i bakterie mają inne szczepy bakterii niż te które zyja w pochwie, one są dobre dla flory bakteryjnej przewodu pokarmowego.

O prosze a ja tyle o kefirach dobrego slyszalam:sorry2: na szczescie jeszcze nie stosowalam:-p ale ocet tak i chyba nie ma lepszego naturalnego wspomagacza:tak:

Emilka skoro zwykle masz piękne cykle to tylko się cieszyć, w końcu będzie z tego ciąża :-)
emma w sumie mogę powiedzieć, że od kiedy mierzę tempki (2,5 roku) mam naprawdę ładne wykresy, regularne cykle (nie jak w zegarku, ale mają długość 26-32, w zależności od tego, kiedy owulka była), dlatego też miałam nadzieję, że szybko zajdę. Ale okazuje się, że tutaj już czwarty cykl mija i prawdopodobnie nic z tego ...

Mogłabym się ew. przyczepić do faz lutealnych, bo trwają 13 (to akurat dobrze), 12 lub 11 dni. Raz tylko zdarzyło się, że 14.

Martilla miałam, kiedyś dawno miałam problem z nawracającymi zakażeniami pochwy. w końcu odstawiłam wszystkie leki i tylko brałam przez 3 miesiące non stop ten lacibios feminę, to tylko bakterie i kwas mlekowy, nic więcej. od tego czasu zero problemów a minęły już chyba z 3 lata.

Noukie, ale co Ty polecasz robić z tym octem i kefirem, bo nie zrozumiałam? kefir to chyba pić, a ocet???

reklama
Emilka lutealna 11-13 dni w zupełności wystarczy. Ty kochana po prostu niecierpliwa jesteś, nawet jeśli zajdziesz po 6 miesiącach, to w ginekologii to nadal będzie 'szybko' :-) tutaj się mówi, że 95% par zachodzi w ciągu 2 lat, wcześniej nie ma się co martwić.
czekaj cierpliwie, piękne cykle to już b.dużo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry