• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

emma, emilchen
no właśnie nie bardzo ten wykres (winię za to termometr , ale mam już nowy i od następnego cyklu będę go używać) i kurczę faza lutealna w takim razie faktycznie bardzo krótka będzie... ech no nic tam może się uda w końcu:-) mam zamiar jeszcze męża jutro zaciągnąć do łóżka hehe poczekam z braniem tych leków co mi ginka przepisała

reklama
trochę nieładny ten Twój wykres, za duże skoki, dwie ścieżki śluzowe, ale poczekajmy na fazę lutealną z oceną.
uuu ja widzę, ze my tutaj mamy eksperta :tak: szacuneczek ;-) nie omieszkam skorzystać z Twoich rad w przyszłych cyklach :tak: a jak moje aktualne wykresy oceniasz (te dwa, które są widoczne w linku?)

Ostatnia edycja:
haha, Emilka, tak wykresy to moje hobby :-)
pierwszy wykres masz śliczny, pamiętam że jak zaczęłam Was podczytywać to myślałam że jesteś w ciąży :-) w drugim masz trochę pozakłócanych tempek, ale wg mnie wszystko ok. obawiam się tylko, że w przeciwieństwie do poprzedniego ciążowo nie wygląda, no ale ja też w galerii ff widziałam już takie cuda, że nic mnie nie zdziwi :-)

reklama
haha, Emilka, tak wykresy to moje hobby :-)
pierwszy wykres masz śliczny, pamiętam że jak zaczęłam Was podczytywać to myślałam że jesteś w ciąży :-) w drugim masz trochę pozakłócanych tempek, ale wg mnie wszystko ok. obawiam się tylko, że w przeciwieństwie do poprzedniego ciążowo nie wygląda, no ale ja też w galerii ff widziałam już takie cuda, że nic mnie nie zdziwi :-)

No to jak Emma sie tak ladnie na tym zna:-D to masz sie stad nigdzie nie ruszac i zostac z nami:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry