reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobra dziewczynki ja powoli będę zmykać bo mąż zarz wróci ze spaceru z psem:) Zjemy razem obiado -kolacje, obejrzymy jakiś film w telewizji i pójdziemy spać...
Ciekawe jaka tempka jutro.
eijf i emilchen pisały, ze one późnym wieczorem maja taka sama tempkę jak następnego dnia rano, u mnie to się nie sprawdza... wczorj ok. 23 miałam 37,12 a rano 36,08... Ja zawsze wieczorem mam temp. ok. 37...

reklama
MARTILLA ale z Ciebie laseczka no i jeszcze raz uslysze ze masz jakies kilogramy w nadmiarze to cie zastrzele przez internet;-)super figurka.Apropo zdjec to swietna z Was para jeszcze tylko takie malenstwo miedzy Wami na fotografi i super rodzinka,buzka,pozdrawiam ide kapac sie z moim malenstwem bo starszy poszedl z tata na golfa i jeszcze nie wrocili:no:

reklama
hej Rudka
długo się staracie? powiedz coś wiecej o sobie i oczywiście witam w naszych skromnych progach:-)
Ups myslalam ze sie juz witalam:-D:-D:-D,ale moze pomylily mi sie watki:tak: od tygodnia nie mam neta i staram sie nadrabiac zaleglosci,ale chetnie tu zostane jesli pozwolicie i dziekuje za powitanie:-)
rok temu w lipcu urodzilam syna radzia, o ktorego sie staralam pol roku i cudem zaszlam w ciaze, w tym roku walczylam o @@@ (jedni sie cieszą ze jej nie ma ja na odwrot:) dopiero po tabsach wrocila,dobre i to, na szczescie 9 sierpnia dostalam @ ze tak powiem naturalnie po 39dniach i postanowilam zaczac staranka o drugą dzidzie,mam nadzieje ze obejdzie sie bez koszmarnie drogich wizyt u endokrynologa,zobaczymy
ja tez marzyłam o córeczce ale teraz w sumie jest mi to obojętnie... najbardziej bym chciała bliźniaki:-);-)
wczoraj widzialam na placu zabaw az dwie matki z blizniakami,ale wysyp:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry