reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pati
a dziękuję :-) ale jak już powiedziałam nie wstawiam fotek na których widać mój brzuchol:-) będę w ciąży to będę wstawiać, a póki co nie ma się czym chwalić :-)
z Ciebie za to jaka fajna blondyneczka:-D zaraz obejrze więcej fotek, ale to z maluchami w wannie świetne:-)

Rudka
może i tu też się przedstawiałaś , ale dziewczyny tyle piszą,że moze przeoczyłam:-D
w takim razie powodzenia w starankach życze i mozesz oczywiście z nami zostać jeśli tylko masz ochote. jak to się mówi W KUPIE SIŁA :-D

Ostatnia edycja:
Ups myslalam ze sie juz witalam:-D:-D:-D,ale moze pomylily mi sie watki:tak: od tygodnia nie mam neta i staram sie nadrabiac zaleglosci,ale chetnie tu zostane jesli pozwolicie i dziekuje za powitanie:-)
rok temu w lipcu urodzilam syna radzia, o ktorego sie staralam pol roku i cudem zaszlam w ciaze, w tym roku walczylam o @@@ (jedni sie cieszą ze jej nie ma ja na odwrot:) dopiero po tabsach wrocila,dobre i to, na szczescie 9 sierpnia dostalam @ ze tak powiem naturalnie po 39dniach i postanowilam zaczac staranka o drugą dzidzie,mam nadzieje ze obejdzie sie bez koszmarnie drogich wizyt u endokrynologa,zobaczymy

wczoraj widzialam na placu zabaw az dwie matki z blizniakami,ale wysyp:)

witaj rudka:-) masz slicznego synka:-)
moja jedna szefowa urodziła 2 razy bliźniaki:szok: raz chłpoców drugim razem dziewczynki ale wszystkie dwu jajowe

mellisa
i dlatego Tobie też się bliźniaki marzą :-D a swoją drogą to moja siostra miała mieć na imię Melisa:-D

śliczne imie nie? :-):-) ja tak dam na imie córeczce chyba ze mi sie znudzi bo przez to ciągłe logowanie i patrzenie na to imie moze mi sie nudzić :-D:-D
w ogóle to planowałam żeby miec 2 dzieci przed 30 to bliźniaki by mi pasowały:-D:-D bo jak tak dalej pójdzie to nawet sie z jednym nie wyrobie do tego czasu:crazy:

imię śliczne:-D ale w przypadku mojej siostry przegrało z Darią :-D
ee nie panikuj może będziesz miała trojaczki ;-)
a przepraszam ,że spytam (bo nie pamiętam) ile masz latek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry