martilla
Październikowa mama ;)
oczywiście życzę dwóch pięknych kreseczekJutro zrobię teścik, póki co myslę , ze ostatnią @ miałam 31 lipca, tego co było 29 sierpnia nie liczę za @ :-) ale zobaczymy.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiście życzę dwóch pięknych kreseczekJutro zrobię teścik, póki co myslę , ze ostatnią @ miałam 31 lipca, tego co było 29 sierpnia nie liczę za @ :-) ale zobaczymy.

powodzenia zycze!!!Witaj Kusska!! Możesz śmiało pisać,ja również niedawno zaczęłam i dziewczyny tutaj to naprawdę wielki wsparcie.
Witam z samego rana wszystkie staraczki![]()
BYłam wczoraj u gina - pękło jajeczko))) więc mam 25 % szans na to,że się udało
jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie
![]()
![]()
mam nadzieje ze to poztywne świrowaniewczoraj wieczorem bolal mnie brzuch ale dziś juz nic, swiruje
witaj!!!! trzymam kciuki za jutro!!!przydadzą sie nowe fluidkidzisiaj kupiłam test i jutro rano chwila prawdy.
Trochę się boję, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Niby aż tak bardzo nie jest nam śpieszno do potomka, ale z drugiej strony chciałoby sie , żeby fasolka już była.
pewnie ze zrób co to szkodzi!!!!a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?

to tylko sugestia FF , jesteś w 31dc, 14dpo , tempka wysoko więc myślę ,że śmiało możesz testować nie czekając tych 5 dni. oby dwie kreseczki wyszły!
a u mnie już po @ właściwie, trochę krótko była, tak jak ostatnia ale zdziwiłam się , bo kompletnie nic mnie nie bolało, tylko w niedziele rano a potem przeszło samo i dalej nic tak jakbym @ nie miała, zastanawiam się czy dla pewności nie zrobić testu... jak myślicie?
Też bym chciała, ale troche boje sie testu ze bedzie jedna krecha:-( i wtedy to rozczarowanie. Tym bardziej że w czwartek robiona beta nic nie wykazala(<1)Biedroneczka - jak ja ci zazdroszczę ja muszę jeszcze poczekać 6 dni by wiedzieć coś.
Tak bym chciała już ujrzeć to dwie kreseczki

Też bym chciała, ale troche boje sie testu ze bedzie jedna krecha:-( i wtedy to rozczarowanie. Tym bardziej że w czwartek robiona beta nic nie wykazala(<1)![]()
OOO, a o dlaczego 25%