biedroneczka1980
Fanka BB :)
No pora na mnie, praca wzywa, na szczescie pewnie dzis duzo pacjenow bedzie wiec nie bedzie czasu by sie nakrecac. Do wieczorka, bo w pracy nie znajde czasu by zajrzec na net.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pora na mnie, praca wzywa, na szczescie pewnie dzis duzo pacjenow bedzie wiec nie bedzie czasu by sie nakrecac. Do wieczorka, bo w pracy nie znajde czasu by zajrzec na net.
podobno niektóre kobiety czują jak są w ciaży:-) oby przeczycie Cię nie myliło !!
podobno niektóre kobiety czują jak są w ciaży:-) oby przeczycie Cię nie myliło !!

przy każdym cyklu jest tylko 25 % na to,że jajeczko zostanie zapłodnione. NIgdy nie ma więcej. i Lekarka wczoraj mi to potwierdziła.![]()
O rany, tylko 25% !!! Albo może raczej, aż 25% ;-) czyli u każdej z nasz do 4 razy sztuka ;-)

wiesz to chyba jednak nie to, dopóki siedziałam w domu nic nie leciało i myślałam ,że @ się skończyła ,potem wyszłam do apteki i z psem , rozruszałam sie trochę i znowu leci, także to napewno @czesc dziewczyny:-)
ja ostatnio mało pisze ale czytam was cały czas...
witam wszystkie nowe straczki :-)
tym co testuja zycze 2 grubych kreseczek:-)
marilla mnie sie wydaje ze to jednak było krwawienie okołoowulacyjne dlatego staraj sie teraz i nie czekaj tak jak masz w suwaczku ponad tydzien bo owulacja moze byc równie dobrze za kilka dni![]()
na początku obserwowałam tylko śluz, w ostatnim cyklu zainwestowałam w Polsce w wiekszą ilość testów owulacyjnych i je stosowałam, no a na efekt wciąż czekam z utesknieniem.
a co do nakręcania się to myśle że się nie da jeśli komuś na prawdę zalezy, ja w każdym razie nie jestem w stanie wyłaczyć myslenia na ten temat, a czasem bym chciala...
poczekam jeszcze 2-3 dni i znowu bede testowac. zainwestuje w norweski test moze bedzie szcześliwy:-)