biedroneczka1980
Fanka BB :)
No pora na mnie, praca wzywa, na szczescie pewnie dzis duzo pacjenow bedzie wiec nie bedzie czasu by sie nakrecac. Do wieczorka, bo w pracy nie znajde czasu by zajrzec na net.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No pora na mnie, praca wzywa, na szczescie pewnie dzis duzo pacjenow bedzie wiec nie bedzie czasu by sie nakrecac. Do wieczorka, bo w pracy nie znajde czasu by zajrzec na net.
podobno niektóre kobiety czują jak są w ciaży:-) oby przeczycie Cię nie myliło !!
podobno niektóre kobiety czują jak są w ciaży:-) oby przeczycie Cię nie myliło !!

przy każdym cyklu jest tylko 25 % na to,że jajeczko zostanie zapłodnione. NIgdy nie ma więcej. i Lekarka wczoraj mi to potwierdziła.![]()
O rany, tylko 25% !!! Albo może raczej, aż 25% ;-) czyli u każdej z nasz do 4 razy sztuka ;-)

wiesz to chyba jednak nie to, dopóki siedziałam w domu nic nie leciało i myślałam ,że @ się skończyła ,potem wyszłam do apteki i z psem , rozruszałam sie trochę i znowu leci, także to napewno @czesc dziewczyny:-)
ja ostatnio mało pisze ale czytam was cały czas...
witam wszystkie nowe straczki :-)
tym co testuja zycze 2 grubych kreseczek:-)
marilla mnie sie wydaje ze to jednak było krwawienie okołoowulacyjne dlatego staraj sie teraz i nie czekaj tak jak masz w suwaczku ponad tydzien bo owulacja moze byc równie dobrze za kilka dni![]()
na początku obserwowałam tylko śluz, w ostatnim cyklu zainwestowałam w Polsce w wiekszą ilość testów owulacyjnych i je stosowałam, no a na efekt wciąż czekam z utesknieniem.
a co do nakręcania się to myśle że się nie da jeśli komuś na prawdę zalezy, ja w każdym razie nie jestem w stanie wyłaczyć myslenia na ten temat, a czasem bym chciala...
poczekam jeszcze 2-3 dni i znowu bede testowac. zainwestuje w norweski test moze bedzie szcześliwy:-)