jagodka1231
Fanka BB :)
poczekam jeszcze 2-3 dni i znowu bede testowac. zainwestuje w norweski test moze bedzie szcześliwy:-)
Trzymam kciuki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poczekam jeszcze 2-3 dni i znowu bede testowac. zainwestuje w norweski test moze bedzie szcześliwy:-)

Też tak uważam, że myślenia to nie ma szans wyłączyć - bynajmniej Ja nie potrafię.
A jesli chodzi o nakrecanie- też wiem, że to głupota ale inaczej też nie potrafię.
Ciągle żyję nadzieją - choć coraz mniejszą, bo mnie coś brzuch zaczyna boleć co prawda do @ jeszcze min. 3 dni a dziś 28 dc. (najczęściej mam 33 dniowe cykle)
Boję cię:-(
Zdarza się,że przy ciąży pobolewa brzuch jak na miesiączkę....więc ...nie zamartwiaj się dopóki nie pojawi się @...może jednak nie przyjdzie...
Wiem, że tak się zdarza, że pobolewa tak miałam z Julcią, ale jakoś straciłam werwę - nadzieja jakoś troszkę odpłynęła:-(
Może i dobrze przynajmniej będzie mniej bolało jak zobaczę @.
Moja nadzieja była dlatego taka wielka, bo na Julcię też długo czekaliśmy prawie rok, teraz staramy się 7 cykl i miałam nadzieję, że w 4 rocznicę od zafasolkowania też się nam uda.
Nie wiem może tak, może nie - muszę poczekać POCZEKAĆ- ale jak wytrzymać te parę dni:--
-(

ale jestem teraz...;-)
marzi
a gdzie Ty pracujesz??