Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy to groźne dla fasolki??
ja jeszcze ale sie staramAGAPAS grtulacje,ja na tym watku juz sie pogubilam...kto jest kto?tylke tu nowych osob...ile nas zostalo?tych"od poczatku?"czy juz wszystkie zafasolkowaly?

tez tak miałamWiesz co,jak sie starałam wczesniej to potrafiłam sobie wmówić wszystkiego objawy,po odtsawieniu tabletek pierwszy cykl to miałam wszystkie obajwy,bolące piersi-nie mogłam dotknąć,mdłości poranne,senność,myślałam,że jestem w ciązy,a tu klops.
.
po tabletkach dopiero zaczynamy czuć co to normalny cykl heh w sumie jak u mnie to niezbyt normalny ale dają o sobie znać wewnętrzne narządy;-)
No zobaczymy jak to będzie... Póki co mam jeszcze trochę pracy, więc nawet nie jest tak najgorzej...
No i wreszcie w telewizji się coś zaczęło, więc wieczorami tez już moge zajać się czymś innym a nie tylko myśleniem...
dziewczyny tak się zastanawiam, odnośnie tych starań. Bo my oczywiście kilka dni przed owu zaczynamy starania codziennie, aż do kilku dni po owu. Nigdy nie licze dokładnie kiedy mają być te starania, bo szczerze powiedziawszy nie rezerwujemy sobie sexu tylko do starań, my sie po prostu uwielbiamy ze sobą kochać. I dla nas każdy dzień jest dobry, nie tylko wtedy kiedy zbliża się owulacja. Jak jest u was??
, bo wczesniej nam wysterczało 1 -2 razy w tyg wiadomo ze to za mało.... a teraz mniej wiecej co 2 -3 dni w zależnosci jak mamy ochote bo na siłe to nie da rady 
U mnie 14 dc więc owulka na dniachczekam na lepszy śluz (białko jajka-jeszcze w tym cyklu nie było) i potem na skok. Nie mam czasu za bardzo myśleć o dziecku, więc się nie przejmuję tak jak wcześniej - tyle spraw na głowie, ale nawet się z tego cieszę
. Może jak nie będę tak się koncentrować na dzidziusiu to on przyjdzie
![]()
TESTUJĄCE:
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie

Ja chyba bede musiala brac clostilbegyt by owulacje wywolywac wczesniejNo widzisz Marzi 55 ja tez tak zrobiłam ja Ty i byłam u lekarza dokładnie 13 sierpnia, ale niestety nic nie wykryła jeszcze, tylko zrobiła cytologię i zbadała, że wszystko dobrze i przepisała tą luteine i od nowego cyklu miałam brać duphaston + clostilbegyt - ale na szczęście nie musże już :-):-):-). Tylko, że wykupiłam za wcześnie te leki i zostały mi te tabletki w domu nawet nie rozpoczęte. Tylko kasę wydałam, ale trudno.... Moja nadgorliwość wyszła mi bokiem :-):-)
Ja bede testowac chyba 1 pazdziernikaA to chyba najaktualniejsza lista testujących, kto nie ujęty niech się dopisuje:
TESTUJĄCE:
Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas![]()
Ja miałam 47 wiec jak u ciebie wiecej to jest duza szansadziewczyny w rubryce Early Pregnancy Signs mam 56 punktów to dobrze??
czy to groźne dla fasolki??