katia_793
Fanka BB :)
ja też nadal staraczka od 04.09 trwa @ a od soboty ruszamy znów :-)[B pisze:marzi[/B] prosze o dopisanie mnie do obecnych staraczek, date testowania podam po wzroscie tempki mam nadzieje ze bedzie tow najblizszych dniach;-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też nadal staraczka od 04.09 trwa @ a od soboty ruszamy znów :-)[B pisze:marzi[/B] prosze o dopisanie mnie do obecnych staraczek, date testowania podam po wzroscie tempki mam nadzieje ze bedzie tow najblizszych dniach;-)![]()
Na Usg po owulacji widac czy wytworzyło sie cialko zołte, wiec warto monitorowac cykl przed i po peknieciu pecherzykaAguś ale możesz mieć dobrą owu ale po niej słabe ciałko żółte i stąd krótką lutealną. gin na usg tego nie sprawdzi, to trzeba by parę razy progesteron 7dpo oznaczyć. generalnie niestety lutealna skraca się z wiekiem, ja to już widzę po sobie![]()
Mysle ze nie ma ff konkretnie samego bolu jajnikow bo nawet szukala czy cos takiego samego jest, ale chyba nie przewidzieli;-)aha czyli oznacza to nie tylko ból owulacyjny ale bol jajnika wogóle??
właśnie też szukałam i nie mogłam znależć
kurcze po południu miałaam 56 ptk, teraz 61, od czego to zależy??
:-) dzisiaj ładnie temka podskoczyła mam nadzieje ze juz tak zostanie przez kilka miesięcy

chyba jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć, tylko te punkty mnie zastanawiają bo w zeszłym cyklu nie zwróciłam na to uwagija sie nie znam na tych punktach ff ale masz bardzo ładny wykresik:-) dzisiaj ładnie temka podskoczyła mam nadzieje ze juz tak zostanie przez kilka miesięcy
trzymam kciuki:-)
wiem o tym, staram się nie nakręcać, ale lekka nadzieja w sercu jest, że może się uda wpasować w "te dni"Lovely nie ufaj specjalnie kalendarzykowi, o tym że jest ostatni dzień płodny to wiadomo zwykle dopiero po fakcie, nie w trakcie.