Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
facet powiedzial, ze w przyszla srode powinni skonczyc i znow powinnam lapac ten najlepszy sygnal, no ale do poniedzialku raczej nie bede do Was zgladac bo tak jak mowilam nie mam narwow do takiej predkosci ( mam wogole nadzieje, ze mi sie zladuje i odpowiedz sie wklei )
niby wedlug suwaczka owu mam dzisiaj, ale wydaje mi sie, ze byla wczoraj, wiec teoretycznie niby jakas tam szansa jest, ale watpie czy cos bedzie z tego jednego razu, dzis wieczorem w koncu powinien miec czas wiec jeszcze go zmolestuje, ale wydaje mi sie, ze to juz po fakcie, brzuch juz mnie zaczal bolec tak jak zawsze po owulce do @ 

dziewczynki dzis mam 15 dzien cyklu,staram sie na dziewczynke,przytulano bylo 13 dnia cyklu rano,wczoraj test owulacyjny ujemny a dzis dodatni,tzn ze owulka bedzie za 24-48 godz ,myslicie ze jest szansa na dziewuszke?a orientuje sie ktoras ile zyja meskie plemniki?bo kiedys znalazlam taka stroke i nie moge jej odnalezc![]()
Pati mam nadzieję że z chłopca też się ucieszysz, bo te wszystkie metody pewności nie dają. zresztą np przy inseminacji plemniki podawane są dokładnie w dzień owu (zwykle z postem wcześniej) i rodzą się po połowie dziewczynki i chłopcy, więc gwarancji niestety nie ma.
a u mnie po skoku, wyraźnie druga faza ale tempki kiepściutkie, ech....
ale jezeli jest cos co chociaz troche moze sprzyjac to czemu tego nie robic;-)
ale jezeli bedzie chlopczyk to bede cieszyla sie tak samo jak z dziewczynki jedynie bede sie wtedy bardziej bala