reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eij nie przejmuj się na nas też przyjdzie czas. (poprostu ktoś tam na górze uważa że jeszcze nie teraz ).:confused:
jagodka podziwiam cie za optymizm ja jestem straszna pesymistką i pownie po pierwszym tescie z 1 bym wręcz wyła:wściekła/y::wściekła/y::angry: .(tak zreszta robie).Trzyma za ciebie kciukasy .Tak trzymaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

reklama
hej laski!
wpadłam na chwilę, niedawno wróciłam z egzaminu, napisałam tyle ile mogłam, mam nadzieję ,że wystarczy, teraz czeka mnie nauka do obrony... o rety jak ja nie lubię się uczyc!:-)

FF wyznaczył mi owu , ale jest przerywana linia, moze mi ktoś powiedzieć co to znaczy?

jagodka
który to dc u Ciebie? trzymam kciuki!!!!
przerywana linia jest wtedy gdy ff nie jest pewny czy w tym dniu byla owu.wyznaczyl najbardziej prawdopodobny a to dlatego ze po tej owu mialas jeszcze sl;uz plodny,a przynajmniej tak zaznaczylas.

hej laski!
wpadłam na chwilę, niedawno wróciłam z egzaminu, napisałam tyle ile mogłam, mam nadzieję ,że wystarczy, teraz czeka mnie nauka do obrony... o rety jak ja nie lubię się uczyc!

FF wyznaczył mi owu , ale jest przerywana linia, moze mi ktoś powiedzieć co to znaczy

jagodka
który to dc u Ciebie? trzymam kciuki!!!!
dołączam się
trzymam kciuki za pozytywna ocene egzaminu

przerywana linia jest wtedy gdy ff nie jest pewny czy w tym dniu byla owu.wyznaczyl najbardziej prawdopodobny a to dlatego ze po tej owu mialas jeszcze sl;uz plodny,a przynajmniej tak zaznaczylas.

no zaznaczyłam , bo ciągle mam takie uczucie ,że mi mokro.. ale zaznaczałam tak samo w zeszłym cyklu, a wtedy nie było przerywanej, no nic tam w każdym razie dziękuję za wyjaśnienie:-)

aguś
nie dziękuję żeby nie zapeszyc;-)

spotkałam się wczoraj z koleżanką w ciąży, miała termin dokładnie na wczoraj, śliczny brzuszek, rozmarzyłam się.

zaraz jedziemy na grillowany obiad na plaży, u nas wciąż lato.

Martilla widzę że znowu masz trudny interpretacyjnie cykl.

spotkałam się wczoraj z koleżanką w ciąży, miała termin dokładnie na wczoraj, śliczny brzuszek, rozmarzyłam się.

zaraz jedziemy na grillowany obiad na plaży, u nas wciąż lato.

Martilla widzę że znowu masz trudny interpretacyjnie cykl.
ja tez mam jakis chory tym razem...poza tym zauwazylam ze temperatura w ustach i w pochwie przewaznie rozni sie o kilka kresek.czasem nawet 5...no i czemu wierzyc?moze nastepnym razem nie powinnam w ustach mierzyc?

Eijf ale tempka w ustach i pochwie zawsze się różni, to normalne. dlatego trzeba być konsekwentną w mierzeniu. w ustach dużo trudniej mierzyć, bo tam są miejsca naturalnie cieplejsze, do tego jeśli w nocy śpisz z uchylonymi ustami to tempka sztucznie spada, słowem oddolne mierzenie lepsze :-)

to w takim razie w nastepnym cyklu sprobuje mierzyc "tam" i zobaczymy jak wykres bedzie sie rysowal.Tak poza tym to czuje ze zbliza mi sie @ nie tylko przez to jak czuje sie fizycznie ale tez psychicznie.zawsze na kilka dni przed jestem rozdrazniona,tak jak teraz wlasnie.Poza tym w takich dniach "nie wygladam" i czuje sie strasznie nieatrakcyjna.
Caly dzienschodzi mi na porzadkach i konca nie widac.A dodam ze nie robie tego sama.Niekonczaca sie historia.

reklama
Do góry