jagodka1231
Fanka BB :)
No pora mi do pracy i na USG, trzymajcie kciuki by pecherzyk sobie rosl i najlepiej by owu miala byc w weekend bo wtedy bede miec z moim kochanym czas na przytulanie;-);-)
Trzymamy mocno kciuki!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No pora mi do pracy i na USG, trzymajcie kciuki by pecherzyk sobie rosl i najlepiej by owu miala byc w weekend bo wtedy bede miec z moim kochanym czas na przytulanie;-);-)

A ja za ciebie i za kolejny cykl staranek by byl owocny:-)Trzymamy mocno kciuki!!!!![]()
A ja za ciebie i za kolejny cykl staranek by byl owocny:-)

:-).
:-
:-)o jak miło!!!!
dogadałam sie z moim m. wiec sa wieksze szanse niz sadziłam.....
:-). To zażegnaj już dołka i zbieraj siły na kolejny cykl, bo chyba zapowiada się pracowicie.... hehe 

Jagódko, widzę, że widzisz światełko w tunelu :-):-). To zażegnaj już dołka i zbieraj siły na kolejny cykl, bo chyba zapowiada się pracowicie.... hehe
![]()

a teraz czekam na koniec tej wrednej @ i do pracy 

Kochane,
w kwestii wagi, warto sobie rpzypomnieć powiedzenie, ze kochanego ciała nigdy za wiele... choć oczywiscie ja w pewnym momencie zbyt dosłownie do tego podeszłam... gubią mnie głównie świeże bułeczki i czekoladka...
Ale staram się jakoś nad sobą panować... zwłaszcza, ze we wszystkich pismach piszą, ze w okresie staranek trzeba dbac o swoja dietę...żywienie, bo to tez ma podobno wpływ na ewentualną płodnośc... nie wiem na ile to nie są kity...![]()