• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powoli podnoszę się....szkoda,że jeszcze tak głowa mnie boli...ale spoko...popołudniu ide poprawić sobie humor- czyli fryzjer....jedyny pozytyw w związku z faktem,że nie jestem w ciąży,mogę zmienić kolor włosów i wrócić do normy :)))))))))))))))

A Wam kochane moje, bardzo dziękuję za wszystkie słowa otuchy!!!!Dobrze,że tutaj zaglądnełam....dzięki temu mogę się podnieść.....i mieć nadzieję na dalsze starania!!!!
KOCHANE JESTEŚCIE!!

reklama
cześc dziewczynki . we środe ma przyjść @ wredna. A wczoraj biust bolał i gdubu nie biustonosz to przy każdym ruchu bym chyba wyła.I były jakby troche pełniejsze, jesli chodzi o brzych do @ to tak mniej niz zwykle.

Dziewczynki Kochane, ja wierzę, ze sienam w końcu uda... choć samej chce mi się trochę płakać jak widzę te brzuszki i wózki...:zawstydzona/y: ale będzie dobrze.
spadam do roboty... może jeszcze uda mi się zajrzec po południu.

Buziale:-D

Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam problem z odczytaniem wyników wykresu temperatury. Wiem,że jest dużo przykładowych wykresów, ale jak się czyta to wszystko i patrzy to można fisia dostać. Może któraś pomoże?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry