reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no, MArlenka widzę, że Twoja mała 9 miesięcy młodsza od mojego szkraba...to przynajmniej jeszcze Cię słowotokiem nie zalewa, bo mój synek to gada teraz już zdaniami i buzia mu się nie zamyka...nawet przez sen mówi:tak:

reklama
no, MArlenka widzę, że Twoja mała 9 miesięcy młodsza od mojego szkraba...to przynajmniej jeszcze Cię słowotokiem nie zalewa, bo mój synek to gada teraz już zdaniami i buzia mu się nie zamyka...nawet przez sen mówi:tak:

:-DMoja mała jak narazie tylko po swojemy coś opowiada a ja się już nie umię doczekać jak zacznie mówić:tak: to dopiero będzie wesoło:-D.

ja tez jestem niecierpliwa :laugh2: u mnie owulka dopiero 20 lipca... niech ten czas szybciej leci... :rofl: a ty kiedy masz owulke?? :-) wstaw sobie suwaczek :tak:
wstawie,wstawie jak bede w domu:)owulacje powinnam miec ok 14,15 lipca wiec od pt jakos trzeba sie bedzie bardziej przylozyc:)

reklama
ja też już chce płodne dni, chociaż staram się i w te niepłodne- nauczona doświadczeniem zeszłego miesiąca, kiedy to po prostu chyba przegapiła owulkę...( tak by z terminu rozpoczęcia @ wynikało). I Przede wszystkim jedno postanowienie...pierwszy test wykonujęw piątek 24 lipca...nie wcześniej...bo znowu zobaczę dodatni wynik i lipa z tego będzie...albo nawet 25, tak dla pewności..teściki sobie zamówiłam z allegro, żeby kasy na te aptekowe nie tracić, o co miesiąc idzi mi na nie 50 zł...a tak kupiłam sobie 10 szt. paskowych, po 1.10 za szt. i od 25 lipca zaczynam testowanie..harmonogram test. jest taki:
1 test 25
1 test 26
1 test 27
1 test 28
reszta testów na następny miesiąc, jeśli w tym nie wyjdą pozytywnie...a jak zobacze dwie kreseczki to uwaga...zrobię wszystkie 10 szt i będę je fotografowała i wstawiała pod swoimi postami:tak::-)
Mnie tez tyle pieniedzy na te testy idzie...Najpierw owulacyjne (przynajmniej 2 pudelka.Niestety nie mieszkam w pl i nie widze tu jakis tanszych).No a potem nie wytrzymuje i przed okresem robie testy ciazowe niemal codziennie(jakies pare ostatnich dni...):zawstydzona/y:Najpierw robie takie tansze (po tym jak w 1 cyklu narobilam kilka z clearblue,kazdy za jakies 10 e).Jesli zdarzy sie w koncu ten cud i wyjda mi 2 kreski to kupie ten nowy clearblue ktory nie pokazuje kresek a elektroniczny napis "w ciazy" oraz od razu w ktorym tygodniu (choc to akurat mniej by mnie wtedy obchodzilo).oczywiscie do zdjecia:)i do albumu dla maluszka w ktorym to bede co nieco zapisywala od samego poczatku

Do góry