zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja właśnie idę męża napastować...do jutra dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kochana nie stresuj się, może Ci się owulka trochę przesunie, ja czasami miałam sluz plodny dopiero 14, 15, 16 albo 17(!) dnia cyklu, ale wtedy cykl byl 32-dniowy. Tylko spokoj nas moze uratowac ;-)Cześć dziewczyny. U mnie także równie beznadziejna pogoda jak wczorajochydna....JEstem odrobinkę zaniepokojona. Od wczoraj pobolewają mnie na zmianę jajniki i brzuch boli mnie tak, jakbym miała zaraz dostać @
To mój 13 dc, nie mam ani grama śluzu-zupełnie sucho....nigdy nie miałam czegoś takiego..Dzisiaj powinny przyjść moje zamówione testy z allegro. Dla pewności zrobię ciążówkę i zarejesteuję się do ina na usg, niech sprawdzo, co się do cholerki dzieje...no mówię wam, 13 dc i całkiem, całkiem sucho.....
pewnie za kilka dni sie zrobi mokrzej:-):-):-) ale czuje ze sie zblizaja dni plodne bo mi sie chce bardziej:-) hihihi 

hihihi
Mi osobiście to nie przeszkadza, więc oboje jesteśmy z fakt zadowoleni. Poza tym doszłam do wniosku, że różne cuda dzieją się z owulką, więc sexik w same płodne dni to może być za mało..ponad to jest taka definicja, która mówi o płodności pary- para ma problemy z płodnością, jeśli kobieta nie zachodzi w ciążę, a kochają się conajmniej 3 razy w tygodniu przez okrągły rok bez zabezpieczenia...podpisuję się pod definicja i dla pewności, te 3 razy w tygodniu mam:-)Cześc dziewczyny!!! Moge do was dołączyć?? Czasami was tu podczytuje:-)
U mnie dzis własnie @ przylazła i zaczynam kolejny cykl, mam nadzieje że załapie sie na kwietnióweczke![]()
Zgadzam się całkowicie z tą definicją..ponad to jest taka definicja, która mówi o płodności pary- para ma problemy z płodnością, jeśli kobieta nie zachodzi w ciążę, a kochają się conajmniej 3 razy w tygodniu przez okrągły rok bez zabezpieczenia...podpisuję się pod definicja i dla pewności, te 3 razy w tygodniu mam:-)
Ja zaczęłam męża molestować już w środę
Tak na wszelki wypadek;-) Będę go tak molestować do 20-21.07:-) Nawet nie wiem kiedy sie spodziewać owulki
Zawsze miałam 28 dniowy cykl czyli owulka powinna byc 15.07 ale ostatnio cykl trwał 30 dni więc jeśli teraz też tak będzie to owulka 17.07. No i w tym wypadku dni płodne też w innym czasie występują. Ja wychodzęz załozenia, że "strzeżonego, Pan Bóg strzeże" i zaczęliśmy staranki w 7dc:-) Mojemu mężowi to absolutnie nie przeszkadza;-) Wprost przeciwnie
Mam nadzieję, że w weekend mimo wszystko będzie słoneczko...
Tylko Wy jau to robicie od 7 dnia cyklu a ja zrobilam to w 11 czyli za pozno na corcie:-( dziewczyny te dni plodne sa juz od razu jak pojawia sie sluz czy troszke pozniej
U mnie pogoda sliczna,swieci slonko i w miare cieplo;-)Dzis Xavierek ma zabieg,bedzie mial wprowadzany fluor do zoladka:-(i bardzo sie martwie,takze trzymajcie za nas kciuki o 15:20 mojego czasu czyli 16:20 polskiego czasu;-);-);-);-)biedaczek nic nie moze jesc 6 godz przed:-dziewczyny te dni plodne sa juz od razu jak pojawia sie sluz czy troszke pozniej![]()