kiciaq87
Fed up.....
Czesc Mellisa :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Ciekawe ile będzie fasolinek kwietniowych;-) oby jak najwięcej
.
;-).

No oczywiscie.Witaj.gdzies cie juz widzialampowodzenia w staraniach

widziałysmy sie na forum o tabletkach anty:-)Czesc Mellisa :-):-)
:-):-):-)Witaj Mallisa, życze szybkiego zafasolkowania:-).
Ale nas tu szybko przybywa. Ciekawe ile będzie fasolinek kwietniowych;-) oby jak najwięcej
.
Rety jeszcze pare dni i będzie owulka jak się nic nie pozmienia, na wszelki wypadek już zaczeliśmy się starać;-).

ja oczywiscie duzo za wczesnie zaczelam robic testy owulacyjne,ale co tam.Pierwszy wyszedl negatywny,dzisiejszy tez oczywiscie ale juz z bledziutka kreseczka.Owulacje powinnam miec ok 15.07 wiec test pozytywnie powinien wyjsc ok.13.07 czyli w poniedzialek.Zobaczymy czy sie sprawdzi?Zaczynam miec sluz ale malutko jeszcze,temperatura ok.36,4-36,3.Niby od jutra mam dni plodne.
gdybym choc byla na wakacjach to przynajmniej nie musialabym o tym tak myslec a przede wszystkim bylabym zrelaksowana,a tak ?wiecznie ta praca!![]()
nie,jeszcze sie nie pojawil.dopiero sie zaczyna ale u mnie nigdy sie nie "przelewa".Biore wiesiolek ale nie jakies duze dawki bo mam w sumie takie tabletki w ktorych m.in jest wiesiolek.tylko 300mg,a biore 2 tabletki dziennie.gdzies czytalam o ilosci 1500mg dziennie wiec moze o wiele za malo go biore?no ale co bedzie to bedzie.Juz sie konca mc nie moge doczekacoo widze że mam tu małe znajomości;-)
widziałysmy sie na forum o tabletkach anty:-)
ooo kiciaq stara kumpela;-):-):-):-)
No to działajcie:-);-)Trzymam kciuki:-)
Ja dopiero gdzies za tydzien zaczne napastowac męża
jak już ci sie śluz rozciągliwy albo przezroczysty pojawił to działaj juz od dzisiaj:-)
Cześc dziewczyny!!! Moge do was dołączyć?? Czasami was tu podczytuje:-)
U mnie dzis własnie @ przylazła i zaczynam kolejny cykl, mam nadzieje że załapie sie na kwietnióweczke![]()
witamy kochana...
w ktorym dc masz owulke... ja mam dluzsze cykle ale owulkwe mam za 11 dni... wiec pewnie owulke bedziesz miec podobnie... :-):-):-)
heh kolejna znajoma z innego wątku:-):-):-)
prawdopodobnie bede miec 11dc czyli w tym samym czasie:-):-)

hhihihiihihiih czyli kochana razem sie staramy 

ze tak nazwie 

bez podtekstow tu prosze