zielona.wampirzyca
mamusieńka
dla pewności zatestowałam...1 krecha. Czyli na pewno nie jestem w ciąży- czekam do 16-17 dc, jak nic ze śluzem się nie zmieni to gnam do gina...ale mam nadzieję, że samo się ruszy:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
teraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-)

Witaj w naszym gronieWitajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 probaale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
teraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-)
![]()
Witajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 probaale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
![]()

kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??
POMOCY

kurcze problem plega na tym ze u nas zeby dostac sie do gina to musze miec skierownie:-(najpierw trzeba isc do lekarza gp ktory jest od wszystkiego(i od niczego)jest i pediatra i genekologiem i okuliskta itp itd...owulacja powinna wystapic jutro moze to dlatego albo juz dzis wystapila??jak to owulka to moze za pozno wspolzylam zeby wyszla dziewczynka??kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??
POMOCY
![]()

powodzenia w starankach życzę. trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało no i żeby była dziewczynka
. To i mój pierwszy cykl starań. Zobaczymy jak będzie:-).