reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

gaba82 również gratuluję!!!:tak: Ja w ten weekend się dowiem czy jestem w ciąży i jeżeli tak to również bedzie to 4tydzień:)
W pn lecę z rodzinką za granicę i mam nadzieję że wszystko rozstrzygnie się jeszcze w tym tygodniu.... :sorry2:

Pozdrawiam wszystkich!!

reklama
gaba82 również gratuluję!!!:tak: Ja w ten weekend się dowiem czy jestem w ciąży i jeżeli tak to również bedzie to 4tydzień:)
W pn lecę z rodzinką za granicę i mam nadzieję że wszystko rozstrzygnie się jeszcze w tym tygodniu.... :sorry2:

Pozdrawiam wszystkich!!

Kciuki zaciśnięte:-).Mam nadzieję że się udało i jest fasolinka:tak:. Pozdrowionka.

dziękuję za kciuki!;-)
też mam nadzieje że sie udało...
ale jeżeli nie to widocznie jeszcze nie ten czas..

Witamy pati1159 w naszym gronie :-)
Życzę Ci tej upragnionej dziewczynki :tak:
Ehhh tak sobie myślę dziewczyny, że niektóre z Was już mają swoje maleństwa i tak po cichutku zazdroszczę, bo ja gdzieś tam mam taki lekki niepokój, że może my nie będziemy mogli mieć dzieci... Nie jest to jakiś silny lęk, ale czasem taka myśl przychodzi do głowy, bo przecież jeszcze nigdy w ciąży nie byłam. Tylko z drugiej strony mocno wierzę, że teraz w wakacje fasolinka i u nas się pojawi :tak:

Witamy pati1159 w naszym gronie :-)
Życzę Ci tej upragnionej dziewczynki :tak:
Ehhh tak sobie myślę dziewczyny, że niektóre z Was już mają swoje maleństwa i tak po cichutku zazdroszczę, bo ja gdzieś tam mam taki lekki niepokój, że może my nie będziemy mogli mieć dzieci... Nie jest to jakiś silny lęk, ale czasem taka myśl przychodzi do głowy, bo przecież jeszcze nigdy w ciąży nie byłam. Tylko z drugiej strony mocno wierzę, że teraz w wakacje fasolinka i u nas się pojawi :tak:

nawet tak nie mysl...bo jeszcze sobie cos wmowisz...:no: pierwsze dziecko planowalismy od czerwca a zaszlam w ciaze dopiero w pazdzierniku i tez mialam takie mysli,z drugim dzieckiem tez zaszlam w ciaze po 4 miesiacach staran:tak:.Zachodzac w ciaze z moimi chlopcami nie planowalam plci,a teraz planuje obliczam i czuje sie jakbym pierwszy raz miala zostac mamusia;-)tak bardzo pragne dziewczynki tylko teraz martwi mnie to ze plemniki meski mogly "zyc"jeszcze dzis:confused::wściekła/y: czy ktos moze wie ile te plemniki zyja????????????????????????????????/ a Tobie kochana zycze tej wymarzonej malej fasolki:-)buziaki

emilchen, nie stresuj się:-)moi przyjaciele starali się całe 12 miesięcy...myśleli, że jednak mają jakieś problemy ze zdrowiem, a okazało się, że nie...widocznie nie był to jeszcze ich czas. terazx mają śliczną, prawie 2 letnią córeczkę...tak, że kochana, nadzieja i działanie:-)

Pozdrawiam wszystkich!!
Jezu jak zazdroszcze ze juz w ten weekend!ja nawet owulacji jescze nie mialam...

Cześć dziewczyny. U mnie także równie beznadziejna pogoda jak wczoraj:dry:ochydna....JEstem odrobinkę zaniepokojona. Od wczoraj pobolewają mnie na zmianę jajniki i brzuch boli mnie tak, jakbym miała zaraz dostać @:confused:To mój 13 dc, nie mam ani grama śluzu-zupełnie sucho....nigdy nie miałam czegoś takiego..Dzisiaj powinny przyjść moje zamówione testy z allegro. Dla pewności zrobię ciążówkę i zarejesteuję się do ina na usg, niech sprawdzo, co się do cholerki dzieje...no mówię wam, 13 dc i całkiem, całkiem sucho.....
Moze te bole to objaw owulacji?robisz testy owulacyjne?Mierzysz temperature?A co do sluzu to powinien byc ale nie musi.Niby czasem jest ale "ukryty".

Cześc dziewczyny!!! Moge do was dołączyć?? Czasami was tu podczytuje:-)
U mnie dzis własnie @ przylazła i zaczynam kolejny cykl, mam nadzieje że załapie sie na kwietnióweczke:tak:

reklama
Cześc dziewczyny!!! Moge do was dołączyć?? Czasami was tu podczytuje:-)
U mnie dzis własnie @ przylazła i zaczynam kolejny cykl, mam nadzieje że załapie sie na kwietnióweczke:tak:
No oczywiscie.Witaj.gdzies cie juz widzialam:)powodzenia w staraniach

Do góry