Witam piekne Panie
tez sadze ze zanim ewentualna dzidzia sie zadomowi, a przed ewentualnym zaplodnieniem to juz wogole mozna sie normalnie leczyc, nie mozna w koncu popadac w paranoje i zanim sie nie jest pewnym ze ciaza jest wszystkiego pod nia podporzadkowywac, mysle ze lepiej teraz wziac leki i wydobrzec niz pozniej sie bardziej rozlozyc;-) a jak nie, to mleko z czosnkiem lub miodem, a ja to inny specyfik stosuje bardzo polecam bo naprawde pomaga, ogolnie mozna caly rok pic na odporonosc: rozpuscic z dwie lyzeczki miodu w cieplej wodzie (cieplej, nie wrzacej) przykryc i zostawic na noc, rano podgrzac tak zeby takie przyjemnie cieple bylo i wycisnac pol cytryny. ja jak sie juz przeziebiam to tak konkretnie potrafilam miec okropny meczacy kaszel przez 3 tygodnie, kiedys znajoma podsunela mi ten specyfik kilka dni i po kaszlu;-)
A co do watku to tez uwazam ze udany, lepiej jak taka grupka osob jest, kazdy wie kto jest kto i latwiej sie polapac, chcialam kiedys dolaczyc do dziewczym na jakims innym forum, to tylko mnie przywitaly czesc, czesc i dalej do swoich rozmow a cala masa ich tam byla, nie polapalam sie kompletnie kto jest kto, a poza tym dziennie mialy chyba z 20 stron postow wiec nie bylo opcji zeby nadrabiac codziennie

Ja dzis na baseniku bylam, troche sie zrelaksowac, gdzies indziej mysli skierowac, zaniedbalam sie ostatnio i juz z dwa tygodnie nie bylam

a tu wakacje sie zblizaja i trzeba jakos na plazy wygladac :-) chociaz tak szczerze mowiac to lata mi to grunt ze mojemu B sie podobam :-)
Mam takie pytanko kiedy najwczesniej mozna bete zrobic?? zeby cokolwiek wyszlo?? ja to okropna jestem mialam nie testowac przed @ a juz sobie plana knuje ze pod koniec pobytu w polsce sobie bete zrobie

ale nie wiem czy nie bedzie za wczesnie, ile sie wogole czeka na wynik?? czy tak tydzien po owu juz by cos moglo wyjsc czy za wczesnie?? pewnie za wczesnie

przestan kobieto

juz zaczynam swirowac, a co bedzie za dwa, trzy tygodnie ehhhh, my baby to mamy przerabane