zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja już chcę do lekarza!!!zrobiłam test- wyszedł cięn drugiej kreski, ale test jest od 25 mIu...ja zwariuje do 13!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja już chcę do lekarza!!!zrobiłam test- wyszedł cięn drugiej kreski, ale test jest od 25 mIu...ja zwariuje do 13!!!!!!!!!!!!!!
Będzie wszystko ok;-) Trzymaj sie, zajmij sie czymś i nie myśl za dużo:-)
zielona jak sie na tym znasz to spójrz na mój wykres. Czy według Ciebie wszystko jest ok? Ja sie w ogóle an tym nie znam. To jest pierwszy cykl, w którym mierzę temperaturę. Z góry dziękuję![]()
Zawsze miałam cykle 28 dniowe ale od jakiegoś czasu mam 30 dniowe. Śluz pokazałsie w sobotę. Od wczoraj mam uczucie wilgotności. Ja nigdy nie mam typowo książkowego śluzu więc jak dla mnie to co jest teraz to już śluz płodny.

:-)