wisienka_83
mamuśka:)
Widziałam, że eijf usunęła link do wykresu
a byłam bardzo ciekawa jak to u niej wyglada. Właśnie eijf dlaczego to zrobiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
eijf nareszcie jestesWidziałam, ze sie pytałas o mnie
Chodziło mi o to, ze napisałam posta i nikt nie zauważył, ze sie pojawiłam i dziewczyny pisały jakby mnie nie było. A później zjawiła się bodajże Marzi i napisała, ze właśnie wróciła z nad morza i wszystkie dziewczyny, które aurat była na forum ją powitały... Jakoś tak smutno mi się zrobiło
Dlatego cały czas czekałam, aż w końcu pojawisz sie TY, zielona albo emilchen albo, któraś z tych dziewczyn, które znam dłużej
![]()
pytalam sie o Ciebie jak Cie juz dlugo nie bylo wogole chialam pisac nawet wiadomosc na NK czy wszystko ok
Ja wiem, ze Wy za mna teskniłyścieAle jakoś tak głupio mi sie zrobiło jak napisałam takiego długiego posta z powitaniem po 2 tygodniach nieobecności i o tym, ze cykl na który liczyłam , ze będzie szczęliwy prawdopodobnie jest bezowulacyjny a tu cisza. Dziewczyny w ogóle mnie nie zauważyły... Cóż. Było minęło... Poprostu jakos tak od rana miałam kiepski nastrój...
i nie tylko tu poprostu w necie
ja tez sie na poczatku zle tu czulam jakos taka olewana bylam do tego niemadra pewnie
bo nie bardzo wiedzialam co i jak i takie uczucia rzeczywiscie co jakis czas chyba tu wszystkim nam doskwieraja
ale to juz wlasnie taki wirtualny specyfik, napewno w realu nasze rozmowy wygladalby duzo inaczej
A poza tym ostatnio bardzo mnie kumpela zirytowała. Juz o tym pisałam ale sie powtórzę. Zadzwoniła do mnie, ze wpadnie na kawkę ( ona wie, ze się staramy). Przyjechała z jakimś swoim kumplem. Mąż ich wpuścił, weszli do pokoju i ona prawie od progu ( przy tym swoim kumplu) zaytała: "i co jesteś już w ciaży?" Myślałam, ze ja zabiję, uduszę, łeb ukręcę i nie wiem co jeszcze!!!!!Jak mozna być tak bezdusznym i beszczelnym!!!!! Jejku czy ona sobie nie zdaje sprawy jak bardzo to zabolałao????!!!! Nadal jak sobie to przypominam to czuję złość i mam łzy w oczach....
ja tez tak bardzo o tym marze
moja ciaza byla bardzo trudna od 28 tyg musialam lezec i teraz szczerze czekam na taki piekny brzuszek zeby z nim wkoncu paradowac a nie w lozku lezec;-)
i w przyszlym cyklu sie uda, moze warto wybrac sie do lekarza . Wysylam dobra energie
mysl pozytywnie, trzymam kciuki abys w tym roku mogla pochwalic sie ze bedziesz mamusia 
Trzeba mieć trochę wyczuci... Ja bym nie umiała takiego pytania komuś zadać. czasami też mnie ciekawi dlaczego ludzie sa 2-3 lata po ślubie albo i dłużej a nie maja dzieci. Ale nie przyszło mi ngdy do głowy żeby o to zapytać. Może poprostu nie chcą a moze mają problemy Według mnie takich pytań się nie zadaje...Słyszałam, że Quick jest dobry, jeden z bardziej polecanychMy dzisiaj kupilismy test Quick Vue - nie wiem czy dobry. Zamierzam poczekac do czwartku tylko nei wiem czy dam rade. Czuje sie dobrze troche pobolewa podbrzusze ale w sumie prawie caly cykl tak mnei pobolewa. @ narazie nei widac plamien tez nie ma, jedynie brunatny sluz z rana.
Dzieki :-)Słyszałam, że Quick jest dobry, jeden z bardziej polecanych![]()