• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Mi tez w poprzednim cyklu się nie udało:( Teraz już 5 cykl się staramy...ale cóż począć...Widocznie jeszcze nie przyszła pora na baby... A jak się bardzo martwisz to idź do lekarza. Powiedz co Cię gnębi i już. No moze nie o tej wróżce:) Przebadać się na pewno nie zaszkodzi:)

Mi tez w poprzednim cyklu się nie udało:( Teraz już 5 cykl się staramy...ale cóż począć...Widocznie jeszcze nie przyszła pora na baby... A jak się bardzo martwisz to idź do lekarza. Powiedz co Cię gnębi i już. No moze nie o tej wróżce:) Przebadać się na pewno nie zaszkodzi:)
chyba by mnie wyśmiał ;)
tylko nie rozumiem co jest nie tek, hormony w normie, jeden janjnikm sprawny, ale owu co miesiąć...

Skoro tak to przestań się przejmować:) Na pewno wszystko będzie ok i w końcu doczekasz sie ej upragnionej fasolki:) Jak my wszystkie zresztą:)

Czy ktoś wie co u eijf i zielonej? Czy Robale była u lekarza potwierdzić ciążę albo robiła powtórnie test? Jakoś nie mam siły ani czasu zeby nadrobić wszystko co napisałyście przez ostatnie 2 tygodnie:(

wisienko bardzo dobry tok myślenia, z Twojej wypowiedzi bije spokój który jest bardzo potrzebny każdej staraczce :tak: uważam, że jak przyjdzie na nas czas to nawet po jednym przytulanku będziemy w ciąży :-p co oczywiście nie oznacza, że nie mamy się starać, tylko po prostu zaufać...nie wiem... przeznaczeniu? sile wyższej? Wierzę, że już niedługo wszystkie zostaniemy mamusiami i dobrze mi z tym :-p:rofl2: musimy cierpliwie czekać na swoją kolejkę, nigdy nie wiemy czy to właśnie nie teraz trwa TEN cykl :tak:

Pytałaś o dziewczyny: eijf wchodzi rzadziej ale codziennie jest chociaż na chwilę (ja zresztą też rzadko jestem), jakoś na dniach ma termin @. Zielonej już jakiś czas w ogóle nie widziałam :-( Z Robale kilka a nas miało pewną różnicę zdań i utworzyła sobie ona nowy temat, gdzie niektóre dziewczyny na stałe się przeniosły - "rozmowy o życiu, pierdołach, dziecku" jakoś tak.

Dziewczynki dzieki za odpowiedź:) O nowym temacie wiedziałam bo to wszystko wydarzyło się jeszcze przed moim urlopem ale myślałam, ze Robale już przeszło i jednak tu zagląda...
Co do spokoju w jakim piszę swoje wypowiedzi to na tym etapie cyklu zawsze jeszcze jestem spokojna:) Do terminu @ jeszcze jakieś 10 dni. Jeszcze się wszystko moze zmienić i mogę niedługo zacząć panikować chociaż raczej sie na to nie znosi:) W tym miesiacu był pełen spontan:) Stwierdziłam, ze mam wakacje i nie mam czasu na przejmowanie się tempką, owu i całą resztą:) Mierzyłam tempkę tylko czasami jak mi się przed pójściem spać przypomniało żeby budzik nastawić na 4:30:) Poza tym czasami szłam spać tak poźno, ze mierzenie temki nie miało najmniejszego sensu:) Także co ma byc to będzie:) Obym tylko tak optymitycznie dotrwała do końca cyklu:)

Dziewczyny prosze te wszystkie doly przepedzic i to juz:wściekła/y::wściekła/y: ja wiem latwo mowic:sorry2: a mnie jakis taki spokoj ogarnal strasznie ale to strasznie przezylam pierwszy cykl drugi juz troszke lepiej a teraz dziwnie spokojna jestem i bardziej pochodze teraz do tego bedzie co ma byc:tak:

Nouki całkowicie się z Tobą zgadzam:) A dlaczego nie masz już linka do wykresu?( jeśli mogę zapytać:)]Lubie sobie ogladać wykresy innych dziewczyn bo wtedy wiem, która na jakim jest etapie cyklu:)

reklama
Nouki całkowicie się z Tobą zgadzam:) A dlaczego nie masz już linka do wykresu?( jeśli mogę zapytać:)]Lubie sobie ogladać wykresy innych dziewczyn bo wtedy wiem, która na jakim jest etapie cyklu:)

Musze wkleic:sorry2: skonczyla mi sie ta wersja vipowska na ff i zastanawialam sie czy ja wykupywac czy 28 zaloyzc:dry: i tak jakos utknelam:baffled: zreszta narazie 9dc takze nic ciekawego i mam jeszcze @ mimo ze plamienie juz to jeszcze dokuczliwe:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry