Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba by mnie wyśmiałMi tez w poprzednim cyklu się nie udałoTeraz już 5 cykl się staramy...ale cóż począć...Widocznie jeszcze nie przyszła pora na baby... A jak się bardzo martwisz to idź do lekarza. Powiedz co Cię gnębi i już. No moze nie o tej wróżce
Przebadać się na pewno nie zaszkodzi
![]()
wisienko bardzo dobry tok myślenia, z Twojej wypowiedzi bije spokój który jest bardzo potrzebny każdej staraczceMi tez w poprzednim cyklu się nie udałoTeraz już 5 cykl się staramy...ale cóż począć...Widocznie jeszcze nie przyszła pora na baby... A jak się bardzo martwisz to idź do lekarza. Powiedz co Cię gnębi i już. No moze nie o tej wróżce
Przebadać się na pewno nie zaszkodzi
![]()
uważam, że jak przyjdzie na nas czas to nawet po jednym przytulanku będziemy w ciąży
co oczywiście nie oznacza, że nie mamy się starać, tylko po prostu zaufać...nie wiem... przeznaczeniu? sile wyższej? Wierzę, że już niedługo wszystkie zostaniemy mamusiami i dobrze mi z tym 
musimy cierpliwie czekać na swoją kolejkę, nigdy nie wiemy czy to właśnie nie teraz trwa TEN cykl 
Nouki całkowicie się z Tobą zgadzamA dlaczego nie masz już linka do wykresu?( jeśli mogę zapytać
]Lubie sobie ogladać wykresy innych dziewczyn bo wtedy wiem, która na jakim jest etapie cyklu
![]()
skonczyla mi sie ta wersja vipowska na ff i zastanawialam sie czy ja wykupywac czy 28 zaloyzc
i tak jakos utknelam
zreszta narazie 9dc takze nic ciekawego i mam jeszcze @ mimo ze plamienie juz to jeszcze dokuczliwe:-(