• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też uciekam do domciu ale postaram sie do Was zajrzeć jak wrócę do domciu. Jestem ciekawa co u eijf, emilchen, zielonej,robale i reszty dziewczyn. Mam nadzieję, że później sie odezwą. Buziaki dla Was:*

reklama
Wiosenko jeśli jesteś tzw 'typem wilgotnym' to musisz nauczyć się odróżniać 'normalną' wilgotność (którą odczuwasz przez większość część cyklu) od tej płodnej. wg mnie źle interpretujesz śluz i od 15dc jesteś w fazie wyższych tempek i po owu. Ty jesteś niskotemperaturowa i u Ciebie 36,40 w poprzednich cyklach to też były wyższe tempki.

ja tam śluzu nie umiem obserwowac bo ja raczej z tych suchelców.pamietam jak chyba 2 cykle temu któras z dziewcząt uczyła mnie obserwacji szyjki , ale to dopiero czarna magia , bo jej nawet znaleść nie umiałam. Ten cykl był monitorowany ,ale nie wiem :confused::baffled:

Przez ponad 10 lat brałam tabsy anty z przerwą na pierwsze dziecko,a teraz nie mam owulacji i te leki mają spowodować,że będę miała jajeczka,co się potwierdziło w ostatnim cyklu i miałam piekne jajeczko...

Jagódka, a jak sie zorientowałaś że tej owulacji nie ma...
bo kurcze ja tez tak dlugo brałam tabsy to i moze u mnie jakies leki by sie przydaly...:zawstydzona/y:

Jagódka, a jak sie zorientowałaś że tej owulacji nie ma...
bo kurcze ja tez tak dlugo brałam tabsy to i moze u mnie jakies leki by sie przydaly...:zawstydzona/y:
ja bym poleciła ci w terminie jak wyjdzie testy owul pozytywny iśc do ginka na monitoring, on zobaczy czy jest dominujace jajeczko , wielkośc i zleci ewentualne badanie lh i fsh , i będzie wszystko wiadomo

ja bym poleciła ci w terminie jak wyjdzie testy owul pozytywny iśc do ginka na monitoring, on zobaczy czy jest dominujace jajeczko , wielkośc i zleci ewentualne badanie lh i fsh , i będzie wszystko wiadomo

no wlasnie... tylko z tym chodzeniem po ginekologach to nie taka prosta sprawa... u mojego na usg czeka sie miesiac... poki co testow owulacyjnych nie stosowalam... ale do trzech razy sztuka... jesli w trzecim cyklu nic sie nie uda to na pewno takie kupie... i zobaczymy...

tak sie zastanawiam teraz czy te tabsy rzeczywiscie moga miec wplyw na te trudnosci z zajscie w ciaze??? w sumie moje tabsy odstawilam w grudniu, ale moze te kilka miesiecy to za malo na regeneracje organizmu:baffled::nerd:

spadam do domku... pozdr... i do juterka

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry