• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kiciaq kolejny cykl zaczęłyśmy tego samego dnia:) Mój niestety jest bezowulacyjny więc szansy na ciążę brak:( Ja w tym cyklu testować nie będę bo po co? Teraz cierpliwie czekam na @. Nie mam żadnych złudzeń... W ogóle w tym cyklu jakoś taki spokój mam. Nie przykładałam sie nawet do mierzenia tempki, szaleliśmy trochę z mężem ale niestety starania na nic... No cóż. Moze nastepny cykl okaże sie szczęśliwy:)

reklama
ja już od kilku dni wiedziałam że @ przyjdzie, więc to wcale nie było zaskoczenie,
wiem że to głupie że tak się prejelam tym co ta wróżka powiedziała, ale do tej pory wszystko co mówiłą się sprawdzało a to już był 4 nieudany cykl
u mnie teraz chyba 8 cykl ?:szok:
a co do wróżek to zawwsze musi byc ten pierwszy raz kiedy powie nieprawdę ,:-)
A może tesciowa ma jeszcze jedną synową lub córke ?

dziewczyny, mam mieszkanke nr 3 ojca klimuszki, zamowiłam sobie, ale nie zdażylam jej pić, jesli któras chce moge wyslac, tylko najwczesniej w przyszły poniedziałek, jakby cos to na PRIV

mmm... nie przejmuj sie wróżbami bo naprawde w nie uwierzysz i to moze wpłynąć na Twoją podświadomość. Zobaczysz wszystko będzie dobrze:) Trzymam kciuki za Ciebie:)

A mój to juz 5 cykl, który zakończy się porażką...

Wisienko ale na tym etapie nie da się powiedzieć czy Twój cykl jest bezowulacyjny, cierpliwości trochę :-) na pewno dziwny jest śluz płodny przez 10 dni i to jest coś nie halo, ale jeszcze może cykl się rozkręci.

Mmm Jagodko przykro mi bardzo ze sie nie udalo:-( ale nie udalo sie w tym cyklu a w nastepnym to juz sie musi udac:tak:

Ja sie widzialm wlasnie z przyjaciolka co rodzi za 5 tyg i co:sorry2: i ma ten brzusio przepiekny przeuroczy i wogole naj naj:-) do tego siedzi sobie w nim niunia:sorry2:

Ach jak ja sie przy niej rozklejalam:sorry2:

Mmm Jagodko przykro mi bardzo ze sie nie udalo:-( ale nie udalo sie w tym cyklu a w nastepnym to juz sie musi udac:tak:

Ja sie widzialm wlasnie z przyjaciolka co rodzi za 5 tyg i co:sorry2: i ma ten brzusio przepiekny przeuroczy i wogole naj naj:-) do tego siedzi sobie w nim niunia:sorry2:

Ach jak ja sie przy niej rozklejalam:sorry2:

Dzieki!

Wyobrazam, sobie co przezywałaś,ale głowa do góry,my bedziemy następne!

Co do śluzu to ja w zasadzie cały cykl czuję sie tak jakoś "wilgotno". Dziwiło mnie to ale nie znam sie na tym... Co do owu to poprzednie 2 cykle miałam ją w 14dc, tzn. wzrost tempki a jest już 19dc a nic nie wskazuje na to zeby owu była... Ja już sie pogodziłam z tym, że ten cykl jest stracony. No cóż, takie życie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry