kiciaq mam nadzieje ze jakos to wszystko sie ułoży, ale mozesz tez widziec pozytywne tego strony ze jak teraz zajdziesz w ciąże to bedzie super  a z praca jakos dasz sobie rade trudnaobedziesz musiała pracowac w biurze ale za to fasolka juz bedzie rosła, a jeślu nie bedzie teraz fasoleczki to tez musisz myslec pozytywnie bo jesli nie taraz to widac dała ci szanse na zrobienie wszystkich szczepien i po 3 miesiącach zdrowa bez zadnych stresów mozesz zaczynac na nowo staranka
wisienka jak widze na wykresie to wedlug mnie owu była tylko na 100%nie mozna tego powiedziec bo temperatury nie były codzinnie ale i tak mysle ze była, moze na wakacjach akurat sie udało:-) agapas przeciez na wakacjach zaciążyła;-):-)
marzi ja juz dwa razy piasłam o dopisanie mnie do listy ale chyba to przegapiłaś, bede testowac 30wrzesnia jak temka nie spadnie

wisienka jak widze na wykresie to wedlug mnie owu była tylko na 100%nie mozna tego powiedziec bo temperatury nie były codzinnie ale i tak mysle ze była, moze na wakacjach akurat sie udało:-) agapas przeciez na wakacjach zaciążyła;-):-)
marzi ja juz dwa razy piasłam o dopisanie mnie do listy ale chyba to przegapiłaś, bede testowac 30wrzesnia jak temka nie spadnie

dla mnie to bardzo skomplikowane miasto
 dla mnie to bardzo skomplikowane miasto do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona
 do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)
 mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)