kiciaq mam nadzieje ze jakos to wszystko sie ułoży, ale mozesz tez widziec pozytywne tego strony ze jak teraz zajdziesz w ciąże to bedzie super a z praca jakos dasz sobie rade trudnaobedziesz musiała pracowac w biurze ale za to fasolka juz bedzie rosła, a jeślu nie bedzie teraz fasoleczki to tez musisz myslec pozytywnie bo jesli nie taraz to widac dała ci szanse na zrobienie wszystkich szczepien i po 3 miesiącach zdrowa bez zadnych stresów mozesz zaczynac na nowo staranka
wisienka jak widze na wykresie to wedlug mnie owu była tylko na 100%nie mozna tego powiedziec bo temperatury nie były codzinnie ale i tak mysle ze była, moze na wakacjach akurat sie udało:-) agapas przeciez na wakacjach zaciążyła;-):-)
marzi ja juz dwa razy piasłam o dopisanie mnie do listy ale chyba to przegapiłaś, bede testowac 30wrzesnia jak temka nie spadnie

wisienka jak widze na wykresie to wedlug mnie owu była tylko na 100%nie mozna tego powiedziec bo temperatury nie były codzinnie ale i tak mysle ze była, moze na wakacjach akurat sie udało:-) agapas przeciez na wakacjach zaciążyła;-):-)
marzi ja juz dwa razy piasłam o dopisanie mnie do listy ale chyba to przegapiłaś, bede testowac 30wrzesnia jak temka nie spadnie

dla mnie to bardzo skomplikowane miasto
do tego maly ma miec rezonas za jakis czas i nie wiem czy kobiety w ciazy jak cos to moga przy tym badaniu byc bo ja musze z nim przy tym byc, a co do rozyczki to ja nie przechodzilam i nie jestem szczepiona
mam nadzieje ze szybko Ci sie wyprostuje ta sprawa ze szczepieniami ale jak cos to bedziemy czekac razem;-)