katia współczuję z powodu kręgosłupa
eijf jak tak czytam Twoje objawy to biorąc pod uwagę, że wszystko przebiega inaczej niż zwykle tzn. masz niższe tempki itd. to moze jednak to oznacza fasolkę

Życzę Ci tego kochana z całego serca
emilchen widzę, ze kolejny cykl zaczęłyśmy w tym samym dniu i tego samego dnia bedziemy testować

No i jeszcze jesteśmy w tym samym wieku

A z jakiego miesiaca jesteś?
dorkaa cieszę się, ze tak Ci sie humor poprawił
kiciaq mam nadzieję, że okaże sie, ze zafasolkowałaś i nie bedziesz musiała czekać 3 miesiace zeby wznowić staranka
biedroneczka na Wildzie piszesz...Tej części Poznania ja raczej nie znam...Najlepiej znam Grunwald bo tam sie wychowałam, centrum bo tam mieszka rodzina od strony mamy i Jeżyce bo tam chodziłam do liceum i policealnej szkoły. Teraz powoli poznaję Starołękę...Mieszkam tam od grudnia ale jakoś nie potrafię pokochac tego miejsca tak jak moje rodzinne osiedle...
U mnie nic nowego...Temperatura nadal w górze

Obstawiam, ze jeśli owu była to w 14 dc bo na 2-3 dni wcześniej zaczęły mnie boleć jajniki. Czy ktos wie jak mozna samemu zaznaczyć owu na wykresie na ff???
A moje wczorajsze pilonowanie dziecka nie należało do przyjemnych...Biedna, mała Ola miała cały czas 39 stopni gorączki. Właściwie cały czas spała. Byłyśmy z nia wieczorem u lekarza. Na szczęście okazało sie, ze to tylko przeziębieniea gorączka prawdopodobnie od gardła. Dziś znów będęsie nia zajmować i tak dokońca tygodnia.
Życzę wszystkim miłego dnia