reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja dziewczyny krazylam tym swoim samochodzikiem:)
jutro wieczorem bede miala wiecej czasu to posiedze i zapakuje w koncu ten kosz z prezentem.od razu zrobie zdjecie.
emma-bardzo mnie cieszy ze wiesz co wiesz i ze jestes tu z nami.Opowiedz cos o wczesniejszych staraniach:)
p.s.lezenie z nogami do gory jak widac nic nie dalo;)

reklama
emma
rozumiem ,że wolałabyś nie widzieć no ale już za późno a tu na forum jesteś istną skarbnicą wiedzy:-)

miałam się już kłaść , ale tak mnie jajniki bolą że normalnie mam wrazenie że zaraz wybuchne... chciałam jeszcze dobrać się do męża , ale niestety zasnął zanim dopełzłam do łóżka, poległ przed 21 i weź się tu staraj człowieku:-)

Eijf to chyba tak jest, że na początku starasz się za wszelką cenę zdiagnozować, wykresy tempki są pasjonujące, śluz oglądasz pod światło i takie tam, a po jakimś czasie przychodzi zobojętnienie, to chyba kwestia tego, że przestajesz wierzyć że uda się o tak, w tym właśnie cyklu. ja co prawda nadal działam, chodzę do lekarzy, mierzę tempki itd, ale dojrzewam do tego żeby to wszystko rzucić w diabły i czekać na cud. bo może jest coś takiego jak blokada psychiczna? tzn właściwie w nią nie wierzę, ale może jest? wszak psychika to potężna siła. może ja tylko za bardzo chcę? niestety nie odkryłam jeszcze jak wyłączyć chcenie :-)

Wiatam wieczornie:) Po pierwsze chcialam bardzo podziekowac za mile przyjecia i za słowa otuchy:) Pomogly bo juz do konca dnia nie myslalam o tym tescie ktory to rano pokazal tylko jedna kreske:/ Postanowilam poczekac, teoretycznie powinnam testowac w czwartek, ale mysle ze poczekam do piatku. Wszystkie objawy ustapily, ja czuje sie bardzo dobrze, jedynie spie bardzo duzo i duzo jem, ale to zwalam na pogode i łakomstwo:) Przed chwila zmierzylam sobie temp. i bylo 37.4, choc w sumie nigdy przed @ nie mierzylam, wiec moze to dla mnie normalna temp.O ile dobrze pamietam, ktoras z Was pisala, ze jej temp. opadala juz po przyjsciu wstretnej @, wiec moze i ze mna tak bedzie.
eijf mam prosbe, czy moglabys jeszcze raz podac nazwe wiesiolka po holendersku? z gory dziękuje.
Wiem, ze ja krotko sie staram bo to dopiero 3 cykl ale po dzisiejszym kiepski poranku, zrozumialam, ze gdy sie nie doluje i nie nakrecam to dzien jakos szybciej minal, nie licze juz ile razy bylam siusiu i nie czekam na bol piersi. Co ma byc to bedzie. Wierze ze w koncu nam wszystkim sie uda:) Zycze wszystkim przyjemnej nocy i bardzo dobrych humorow od samego rana:)

Poprosze o dodanie mnie do listy testujacych na 18.09- chyba ze @ przyjdzie jutro badz w czwartek, a wlasnie zaczelam czuc jajniki tak na @ :/ achhh co ma byc to bedzie:-)

emma-ja tez moze wolalabym o tym nie myslec ale prawda jest taka ze na razie nie potrafie.Gdybym powiedziala ze mi obojetnieje to pewnie bym udawala.jak na razie pomaga mi to wygadanie sie.
jak bylo z twoimi pierwszymi staraniami?

dorkaa- olej z wiesiolka po hol.to "teunisbloemolie".ty tez z nl?bo ja kupilam w "etosie".

u mnie kolejna kreska w dol...@ oficjalnie w pt.ale pewnie raczej jutro a potem nadejdzie smutny,nudny tydzien.
lece do pracy.jutro mam wiecej czasu i ide do lekarza

katia współczuję z powodu kręgosłupa:(
eijf jak tak czytam Twoje objawy to biorąc pod uwagę, że wszystko przebiega inaczej niż zwykle tzn. masz niższe tempki itd. to moze jednak to oznacza fasolkę:) Życzę Ci tego kochana z całego serca:)
emilchen widzę, ze kolejny cykl zaczęłyśmy w tym samym dniu i tego samego dnia bedziemy testować:) No i jeszcze jesteśmy w tym samym wieku:) A z jakiego miesiaca jesteś?
dorkaa cieszę się, ze tak Ci sie humor poprawił:)
kiciaq mam nadzieję, że okaże sie, ze zafasolkowałaś i nie bedziesz musiała czekać 3 miesiace zeby wznowić staranka:)
biedroneczka na Wildzie piszesz...Tej części Poznania ja raczej nie znam...Najlepiej znam Grunwald bo tam sie wychowałam, centrum bo tam mieszka rodzina od strony mamy i Jeżyce bo tam chodziłam do liceum i policealnej szkoły. Teraz powoli poznaję Starołękę...Mieszkam tam od grudnia ale jakoś nie potrafię pokochac tego miejsca tak jak moje rodzinne osiedle...

U mnie nic nowego...Temperatura nadal w górze:) Obstawiam, ze jeśli owu była to w 14 dc bo na 2-3 dni wcześniej zaczęły mnie boleć jajniki. Czy ktos wie jak mozna samemu zaznaczyć owu na wykresie na ff???

A moje wczorajsze pilonowanie dziecka nie należało do przyjemnych...Biedna, mała Ola miała cały czas 39 stopni gorączki. Właściwie cały czas spała. Byłyśmy z nia wieczorem u lekarza. Na szczęście okazało sie, ze to tylko przeziębieniea gorączka prawdopodobnie od gardła. Dziś znów będęsie nia zajmować i tak dokońca tygodnia.

Życzę wszystkim miłego dnia:)

Witam dziewczyny!

Ja dziś trochę w gorszym nastroju, wszystko wskazuje, że owul. dziś a może jutro bo temp. spadła na maxa, a mój M znów nie mógł ostatni raz przytulanko było w niedzielę, więc chłopaki to raczej już padły.

W ten sposób to sie nam nigdy nie uda, bierze tabletki na potencję, ale nie wiele to daje, już nie wiem co robić!

Chyba muszę zapomnieć o cudzie :-(

Nie dość,że ze mną nie do końca jest dobrze to jeszcze problem z moim M.

Poradźcie coś jak mogę pomóc mojemu M- dziś musimy się poprzytulać, o ile nie będzie jeszcze za późno!!!

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
mamutka32 - 20 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
qwas

pozwoliłam sobie dopisać się do straczek, to już 4 miesiąc strań i mamy nadzieję, że się uda :)

Ja również się dopiszę jeśli pozwolicie.:) To już drugi cykl staranek i mam nadzieję, że tym razem.....;)

agniesiar nie łam się:) Przecież jest jeszcze dzisiejszy wieczór i jutrzejeszy poranek:) Jeszcze nie wszystko stracone:) Działajcie może w tym cyklu zdarzy sie cud:) Trzymam kciuki:)

reklama
Do góry