biedroneczka1980
Fanka BB :)
scorpioniczkaa nam na studiach mowili ze zagniezdzenie rozpoczyna sie 5-6 dni po zaplodnieniu i juz wtedy wydziele HCG natomiast proces zatapiania blastocysty w warstwie eddometrium konczy sie ok 10-11 dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja odstawilam tabletki anty na poczatku roku jakos, po kilku staraniach w czerwcu bylam u mojej gin i stwierdzila ze zaczniemy monitorowac cykl czy jest owu, stwierdzila pewnie ze jakby nie patrzec to zblizam sie do magicznej liczby dla kobiety:-Dorkaa, no i bardzo dobrze ;-)
Biedroneczka, a co tam u Ciebie Kochana?
Zdecydowałaś na monitorowanie cyklu?
Ja jak powiedziałm wczoraj lekarzowi, ze staram sie 2 cykl i póki co nic to odpowiedział mi, ze na tym etapie jedyne co może mi zalecić to starać się kolejne 10 cykli.
To jest kurde motywacja...![]()
Powiem wam, że sama byłam zdziwiona, bo po niej nic nie widziałam. czuła ruchy, ale nie zdawała sobie sprawy, ze to dziecko, bo jak mówi, non stop miała rewolucje w brzuchu.scorpioniczkaa nam na studiach mowili ze zagniezdzenie rozpoczyna sie 5-6 dni po zaplodnieniu i juz wtedy wydziele HCG natomiast proces zatapiania blastocysty w warstwie eddometrium konczy sie ok 10-11 dnia
Dzień doberek...
na początek wklejam aktualną listę:
TESTUJĄCE:
Ren - 17 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
katia_793
A co poza tym? Dzisiaj mój 9 dzień cyklu... niedługo przyjda te dni... już nie mogę się doczekać.
Wczoraj byłam u lekarza w zwiazku z tymi bólami jajników... niby nic nie znalazł po badaniu, ale wysłał mnie jeszcze na badania krwi. Jutro powinnam miec wyniki. Aha no i od razu poprosiłam go o skierowanie na badania hormonalne (te podstawowe). No moze troche mniej sie martiwę juz... choć czasami mnie jeszcze boli w dole brzucha.
WAŻNE: to co moze Was zainteresować Kochane, zapytałam się czy starając się o dzidzę można zaszczepić się przeciwjko grypie. Powiedział, że takl nie ma z tym problemu.

No u wielu kobiet wlasnie miedzy 5-10 dniem od zaplodnienia wystepuje wlasnie krwawienie implantacyjne, wiec obserwoj czasami wart:-)tak pytam, bo chcę obserwować swoje ciało, być moze coś uda mi się zauważyć, jakiś ból podbrzusza lub plamienie. 5 dni temu miałam owulkę.
Witaj Jagodko:-):-) jak samopoczucie??Witam wszystkie staraczki i te nowe i te "stare")))))))))))))))