reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dorkaa, no i bardzo dobrze ;-)

Biedroneczka, a co tam u Ciebie Kochana?
Zdecydowałaś na monitorowanie cyklu?

Ja jak powiedziałm wczoraj lekarzowi, ze staram sie 2 cykl i póki co nic to odpowiedział mi, ze na tym etapie jedyne co może mi zalecić to starać się kolejne 10 cykli.
To jest kurde motywacja...:nerd:

To wiesz co Marzi ja chyba jednak mam fajnego gina....bo w końcu jak jej powiedziałam,że chcemy mieć drugie dziecko,a ja mam problemy to od razu zapisała mi leki,a wczesniej inny lekarz który prowadził moją pierwszą ciąże kazał starac się bez wspomagaczy tylko 3 miesiące i potem kazał przyjśc i mieliśmy od razu coś dostać zeby polepszyc wyniki starań....hmmmmm.....zastanawiający są ci lekarze...

reklama
Ja odstawilam tabletki anty na poczatku roku jakos, po kilku staraniach w czerwcu bylam u mojej gin i stwierdzila ze zaczniemy monitorowac cykl czy jest owu, stwierdzila pewnie ze jakby nie patrzec to zblizam sie do magicznej liczby dla kobiety:-:)-(
Teraz juz 3 cykl na monitoringu, w poniedzialek pecherzyk mial 16 mm wczoraj test owulacyjny ujemny, dzis powturze tes a potem lece na kolejne usg

Trzmam mocno kciuki!!!!!!! Ja też byłam na monitoringu podczas ostatniego cyklu!

hej laski, witam się z rana:-)

wczoraj jakoś zasnelam , ale odkąd wstałam jajniki znowu bolą... i już 3 dzień pod rząd głowa, ogólnie czuję się jakbym miała być chora albo jakby @ miała przyjść... matko ja już nic nie rozumiem, a tempka dalej nisko. Albo źle mierze albo mam do d... termometr

hej laski, witam się z rana:-)

wczoraj jakoś zasnelam , ale odkąd wstałam jajniki znowu bolą... i już 3 dzień pod rząd głowa, ogólnie czuję się jakbym miała być chora albo jakby @ miała przyjść... matko ja już nic nie rozumiem, a tempka dalej nisko. Albo źle mierze albo mam do d... termometr
No moze i to wina termometru, a moze samopoczucie wskazuje na cos innego:-)

No moze i to wina termometru, a moze samopoczucie wskazuje na cos innego:-)
wiesz wolę się nie nastawiać na to ,że się udało :-)

moze poczekaj z tym testem owu ? chyba z rana się robi tylko ciążowe;-)

marzi
jak będziesz to wrzuć mnie kochana na liste testujących 28.09 ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
I już gotowe:

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września