reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No widzisz i teraz tylko się zamartwiasz. Ilu lekarzy tyle opinii i tych dobrych i tych złych! Głowa do góry i nie martw się. A pozycje możesz stosowac jakie ci się podobają,skoro ta ci odpowiada i jeszcze pomaga!? :confused: zastanowię się :baffled::tak::sorry2::happy2:

hihihi... no zobaczymy... ;-) w sumie jak tak będę się spinać to jeszcze nie wiadomo co innego mi się odegnie do tyłu... nie ma co..:-D trzeb apodejsć do tego na luzaku...:happy2:

reklama
Dziewczęta, a tak off topic...
to jak skonstruwoać wypowiedź i zrobić kilka cytatów w jednej... bo kurde sie nie łapię...:-D

reklama
ja sie zastanawiam bo czesto slysze ze jak sie jest w ciazy to sie wie...czy to prawda?niech wypowiedza sie te co byly w ciazy.co czulyscie i czy naprawde wiedzialyscie ze sie udalo?jakies konkretne objawy (bo jak wiadomo o te nie trudno.ja tam przez pierwsze pare mc wszystko mialam,a przynajmniej tak myslalam)

Do góry