reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aga no myślę że jeżeli przylecisz latem to może juz bede podwojną mamusią, oj bardzo bym chciała :happy: a ty pewnie z brzuchem wtedy! :rofl2:
Kinga 3 mam mocno kciukasy i wierzę że się uda:)
...a co do mnie to zobaczymy kiedy zaciążę,jak byłabym w mniejzaawansowanej ciąży to pewnie bym przyleciała ale jak w bardziej zaawansowanej to raczej nie bo bym się bała no ale nie ma co gdybać co ma być to będzie...ja na razie się nie palę także spoko:)

reklama
Witam wpadam jak zwykle na chwilke.
Dzis caly dzien gdzies ganialam, ateraz siadlam i ogladam kumpeli zdjęcia z wesela n aktorym bylismy z ukochanym, niektore sa zabawne hehehe:-D

biedroneczko o witaj a co u ciebie jak tam staranka idą? udało się czy nie? bo wiem ze teraz jakos mialas testowac 4-5go tak?

Aga co ma być to będzie. Ja też zajde w ciąże wtedy kiedy bedzie mi to pisane... bardzo tego pragniemy z M. aż mi serce ściska na samą myśl...

Kalie Kolczyki Klipsy SWAROVSKI Dla ELEGANTEK CUDO (736946121) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko ze ja musialabym miec srebrne bo zaraz mam uczulenie jak sa jakies zwykle:sorry:
a to dlatego nie moglam znalezc bo patrzylam po prostu na www.swarovski.com :) ja przewaznie tam kupuje i masz pewnosc ze srebro.poza tym jak cos sie stanie(np.kamyczk wyleci to daja ci nowy).kiedys przez przypadek wypralam w pralce moj lancuszek-serduszko i zanioslam do swarovskiego bo powypadalo pare krysztalkow no i dali mi nowy:)

ten tez jest slodki:)moze nastepny w kolejce
http://www.swarovski.com/Web_NL/en/...ll_Star_Pendant.html?CatalogCategoryName=0109

na zdjeciu to i tak inaczej wyglada bo one strasznie sie mienia i sa na "zywo" bardziej efektowne

Ostatnia edycja:
a to dlatego nie moglam znalezc bo patrzylam po prostu na www.swarovski.com :) ja przewaznie tam kupuje i masz pewnosc ze srebro.poza tym jak cos sie stanie(np.kamyczk wyleci to daja ci nowy).kiedys przez przypadek wypralam w pralce moj lancuszek-serduszko i zanioslam do swarovskiego bo powypadalo pare krysztalkow no i dali mi nowy:)
...to porządna firma:)

biedroneczko o witaj a co u ciebie jak tam staranka idą? udało się czy nie? bo wiem ze teraz jakos mialas testowac 4-5go tak?

Aga co ma być to będzie. Ja też zajde w ciąże wtedy kiedy bedzie mi to pisane... bardzo tego pragniemy z M. aż mi serce ściska na samą myśl...
No niestety:-(, przebrzydla @ przyszla o 2 dni za wczesnie nawet:-(
Teraz kolejny cykl przede mna :eek:

Tez kupuje od nich;-) ale czasami w ich kolekcji mi czegos brakuje albo na szybko mi cos oryginalnego i taniego potrzeba:zawstydzona/y: i zagladam do recznie robionej z ich krysztalkami;-) maja niektorzy w reku fach i robia piekne rzeczy:tak:

reklama
Do góry