reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No ja już mojego połozyłam. cholera jedna jeść mi nie chce...tylko by mleko pił:baffled: A jak mu daję kanapke, jogurt za którym przepadał! do niee bo on mleczko. Więc położyłam go na głodnego spać....i pewnie nie długo się obudzi:baffled:...no ale mus to mus ja nie będę zapychać lodówy z nadzieją, że coś może w końcu jego królewskiej mości posmakuje:no::no::no: daje co mam i finisz. Mam nadzieję, że zadziała.....
Ja czekam na testowanko moje jeszcze 10 dni.....cała wieczność. Mam nadzieje, że przeczucie mnie nie zawiedzie :-)

kerna robię dokładnie to samo... zdarza sie, że mój mały w ciągu dnia normalnie zyje powietrzem... a już najbardziej wkurza mnie, jak zażyczy sobie na przykład parówkę, lub jajecznicę i ja się narobię a on na koniec: nie chce!!!

a co do testowana - pamiętaj: tylko spokój może nas uratować przed szaleństwem... spokojnie, a ja trzymam mocno kciuki i wysyłam moc fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-):-)

reklama
Witam dziewczeta!
U mnie rowniez snieg po kolana! Jest pieknie!!! Chociaz troszke sie ciezko chodzi, bo chodniki nie sa odsniezone;-)

Szkoda, ze ja sie dopiero do pierwszej ciazy przymiezam, bo nie bardzo moge sie teraz wlaczyc do rozmowy;-)

Bylam z rana na podgladzie i jak na razie jest dobrze: pecherzyk dominujacy 18 mm!:tak: Kolejny podglad we wtorek dopiero... Pewnie bedzie juz po. Wiec sie trzeba brac do roboty:cool2:Bo peka zwykle jak ma 22-24mm, tak? Kto sie w tym orientuje?
Powiedzialam ginowi, ze wybieram sie do endokrynologa. A on stwierdzil, ze jego zdaniem niepotrzebnie... Ale jednak wole sprawdzic... Lepiej chyba zawczasu poleczyc, niz jakby pozniej mialo byc jeszcze gorzej.:dry:

Ohhhh dzięki kochana.....póki co to zabieram sobie połowę!!! A co zachłanna dziś będę;-);-);-) No ja mojego próbuję nauczyć że jedzenie to jedzenie i jak jest pora to jemy wszsycy i koniec. Bo on to by mógł chrupki, krakersy i MLEKO! A ja zachodzę w głowę co mu zrobić do jedzenia, żeby podpasiło...ale mam tego dość gotuję, nie chce-niech nie je:wściekła/y:
Aco do testowanka, to spokojnie....nie wariuje jeszcze...za dlaeko....dopiero tak dwa dni przed terminem to będę mieć jazdy:-D:tak:

Witam dziewczeta!
U mnie rowniez snieg po kolana! Jest pieknie!!! Chociaz troszke sie ciezko chodzi, bo chodniki nie sa odsniezone;-)

Szkoda, ze ja sie dopiero do pierwszej ciazy przymiezam, bo nie bardzo moge sie teraz wlaczyc do rozmowy;-)

Bylam z rana na podgladzie i jak na razie jest dobrze: pecherzyk dominujacy 18 mm!:tak: Kolejny podglad we wtorek dopiero... Pewnie bedzie juz po. Wiec sie trzeba brac do roboty:cool2:
Powiedzialam ginowi, ze wybieram sie do endokrynologa. A on stwierdzil, ze jego zdaniem niepotrzebnie... Ale jednak wole sprawdzic... Lepiej chyba zawczasu poleczyc, niz jakby pozniej mialo byc jeszcze gorzej.:dry:

maćku super, że jest taki ładny pęcherzyk!!! koniecznie pracujcie z małżonkiem :-) ugotuj mu dzisiaj warzywną strawę i do dzieła! Żołnierzyki w ruch i fasoleczka gotowa :tak::tak::tak: w nowym roku kobiety widzę tu wszystkie ciężarne...
BO NIBY DLACZEGO TYLKO JA MAM SIE MORDOWAĆ Z TYMI HORMONAMI????? :blink::blink::blink:

Witam dziewczeta!

Bylam z rana na podgladzie i jak na razie jest dobrze: pecherzyk dominujacy 18 mm!:tak: Kolejny podglad we wtorek dopiero... Pewnie bedzie juz po. Wiec sie trzeba brac do roboty:cool2:
Maćku a no tak staranki po raz drugi jesteśmy ale jakoś gadka na tym wątku nam odpowiada....
Ginek mówi, że nie potrzebnie??? To może faktycznie jesteś zdrowa jak rybka:tak: Ale mimo to jak już masz datę, to będziesz spokojniejsza po wizycie:tak:

bo niby dlaczego tylko ja mam sie mordować z tymi hormonami????? :blink::blink::blink:
ty egoistko!!!!!:-d;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku a no tak staranki po raz drugi jesteśmy ale jakoś gadka na tym wątku nam odpowiada....
Ginek mówi, że nie potrzebnie??? To może faktycznie jesteś zdrowa jak rybka:tak: Ale mimo to jak już masz datę, to będziesz spokojniejsza po wizycie:tak:
No ale sie tyle naczytalam, ze jednak te moje wyniki TSH nie sa zadowalajace. No i ta prolaktyna tez nie wziela sie znikad... Najwyzej wyrzuce pieniazki w bloto;-)

ty egoistko!!!!!:-d;-);-)

hahaha no własnie chcę się z Wami podzielić :-D

No ale sie tyle naczytalam, ze jednak te moje wyniki TSH nie sa zadowalajace. No i ta prolaktyna tez nie wziela sie znikad... Najwyzej wyrzuce pieniazki w bloto;-)

maćku a ja ci mówię, że jak ci u endo pobiora krew to już tam niezłą betkę zobaczą :tak: i za żadne hormony się nie będą brać :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Średnia z niższych wychodzi 36,33
W poprzednim cyklu, pomimo, że dużo krótszym, skok miałam niemal identyczny a nawet mniejszy, a potem też spadki i wzrosty i jak pokazałam wykres Sławkowi to powiedział, że jest O.K.

Kerna ja nie boję się ukłucia, po prostu mam lęk, że wynik będzie negatywny i że to będzie bardziej bolało niż nadejście @ lub neg. test. Sama się sobie dziwię bo przecież jestem twarda.;-):-p
Ryba - no to nie wygląda to tragicznie. Dokąd nie ma @ cholernej to nadzieja jest:tak:
W każdym raziem jest o 0,2 wyższa? JEST! No to nadzieja jest! Trzymam kciuki
A ja zostałam zagoniona do garów, a mój P. co robi? Gra w wojnę. On wojuje, ja gotuje, wszystko razem się rymuje:-D:-D:-D
Tylko kto mi po włoszczyznę skoczy.
A co do skoku tempki, to dzisiaj się podniosła o 0,1, ale się ucieszyłam, zawsze coś:tak:

Do góry