reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Lopop mnie tu wywołuje, że niby nie piszę;-);-);-) więca co!! napiszę Wam moje drogie staraczki to i owo:-D:-D:-D
Po pierwsze witam nowe przyszłe mamusie a tyle mnie tu nie było że już nawet nie wiem kto doszedł a kto przeszedł na watek październikowy:szok::-)
Z plamieniami mieliśmy krótkie starcie i tylko w tamte dwa dni. teraz czujemy sięsuper, plemień brak, ale ogólnie czuję sie tak sobie bo mdłości mnie męczą całodobowe. Ale mimo to jestem szczęśliwa;-)
U gina byłam w środę i bejbes jest tam gdzie ma być, rośnie i serduszko wali że hoho:tak: Poród na 17 września.
Lopop moja drogaa oj miło mi że tak sobie o mnie czasem pomyślisz..tyle tu babeczkek zostawiałam.... Svensonka, Żabka, Agutka, Asiucha oj i wiele innych to ja już nie wiem w ogóle co u Was i jak staranka:no:
Agutka jescze tydzień i testowanko!!! Kto jeszcze testuje? A w ogóle jak tam objawy masz jakeiś?? Pewniak?;-)
Będę się częściej tu pokazywać bo tęskni mi sie za Wami :tak:

jesteś :-D:-D:-D a już chciałam pisać czy ktoś wie co u ciebie słychać :-D:-D:-D 17.09.?? :confused: nóżki zaciśnij 1 dzień to będzie z mojej daty urodzin :-p:-)

Wiesz chowam to głęboko żeby mój W. nie wyszkuał bo bedzie zły że się nakręcam a ja sobie czasami lubie na to popatrzeć tak mi lepiej jest - może głupia jestem ale co tam :zawstydzona/y:
no ja tak sobie myślałam, jak powiem gdy test będzie pozytywny...to warto by było miec coś w zanadrzu...już chodziłam po sklepach i oglądałam...ale nie kupiłam:-)a moze teraz kupię:-D

łoo matko wkoncu doczytalam nawet jak juz czytalam to strony dochodzily wiec od wczoraj mialam 25 stron do przeczytania:szok: ale przebrnelam przez to :tak: a ja z moim katarem ciut lepiej juz mnie nierozladal ale do wczoraj tylko czosnek cytryna mleko i miod i inhalacja z rumianku i soli na katar dzis sobie zrobie druga i powinno byc git ale na ciaze cos niemamnadzieji bo sutki od owu zaczely mnie znow bolec tak jak w poprzednim cyklu :-( wiec juz sie nieludze :no: bola i stoja tak jak w zeszlym miesiacu :-( i tak pewnie bedzie do @
zabka ale moze to nic nie znaczy...tzn Twoje sutki...puki nie przyjdzie @ to nic nie jset na pewno...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja ciężko się czuje :-p Dosłownie :-p Jakby ktoś mi kamyczki do macicy wsisnął :wściekła/y: A pozatym już 3 dzień żadnych bóli i kłuć... a temp też dziś niska :dry::dry::dry: o co tu chodzi??? :confused::dry::dry::dry:

Wiesz chowam to głęboko żeby mój W. nie wyszkuał bo bedzie zły że się nakręcam a ja sobie czasami lubie na to popatrzeć tak mi lepiej jest - może głupia jestem ale co tam :zawstydzona/y:
TOSKA niepszejmuj sie ja jak zaczelismy sie tarac na poczatku grudnia a urodziny mialam 16 grudnia to kupilam sobie sama na prezent fotelik taki od 0 do 13 kg bo zawsze mi sie taki marzyl a na allegro trafilam na super okazje a ze na urodzinki dostalam kaske to sobie kupilam na prezent :tak: i lezy w szafie i sobie czeka

zabka ale moze to nic nie znaczy...tzn Twoje sutki...puki nie przyjdzie @ to nic nie jset na pewno...:tak:
ja i tak sie w tym cyklu nieludze bo to przeziebienie mnie jeszcze dopadlo wiec pewnie kicha ale jakos cos czuje ze bede sie starac tak jak wy kilka lub kilkanascie cykli :-( ale juz mezowi mowilam ze jak w tym sie nieuda to pojde do mojego przystojnego ginka i niech mi wszystko sprawdzi hihihihi

reklama
Do góry