reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko, jeszcze za szybko u Ciebie na jakiekolwiek objawy, a najlepiej to nie doszukuj się ich. Wiem, że to nie jest takie łatwe ale mnie się udało. A piersi wcale nie muszą Cię tak boleć jak mnie, w ogóle nie muszą boleć od razu, mnie w pierwszej ciąży zaczęły boleć ok. 7 tyg.
ja sie niczego niedoszukuje tylko tak sobie pomyslalam ze zapytac niezaszkodzi bo ja i tak jakos niemam ogromnych nadziei na ten cykl ale co tam pozyjemy zobaczymy:tak:

reklama
ja sie niczego niedoszukuje tylko tak sobie pomyslalam ze zapytac niezaszkodzi bo ja i tak jakos niemam ogromnych nadziei na ten cykl ale co tam pozyjemy zobaczymy:tak:
kiedy testujesz?

ryba 30 a ty kiedy masz wizyte u gina?a jak sie czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jutro mnie nie będzie, zajrzę dopiero w poniedziałe akurat po wizycie u gin na która czekam od miesiąca. @ jeszcze nie ma, ale może do mnie przyleźć, aż do 9 więc niestety dni pełne niepewnosci z nutka nadzieji. Pięknej niedzieli Wam życzę!!! trzymajcie się Kochane Staraczki !!!

W takim razie czekam na wieści jak po wizycie.

asiucha
ile sięmstaracie o dszidzie?
hcg czyli drożność robi się w szpitalu w miejsceowym zniczuleniu lub mozna w całowitym, trwa kilkanaście inut plus badania. jak niedrozne jajniki to boli, jak deożne to luzik. Tzreba mies szczepienie przeciw żółtaczce, badanie cytologiczne i czystaość szyjki...

Staram się od lipca ale dwa cykle odpadają bo nie było przytulanek. Ja zdecyduje się na to hsg jak porobie wszystkie wyniki, zbije prolaktynę i torbiel zniknie, zastanawiam się czy to wogóle można robić jak ma się torbiel? :confused:

Lopop mnie tu wywołuje, że niby nie piszę;-);-);-) więca co!! napiszę Wam moje drogie staraczki to i owo:-D:-D:-D
Po pierwsze witam nowe przyszłe mamusie a tyle mnie tu nie było że już nawet nie wiem kto doszedł a kto przeszedł na watek październikowy:szok::-)
Z plamieniami mieliśmy krótkie starcie i tylko w tamte dwa dni. teraz czujemy sięsuper, plemień brak, ale ogólnie czuję sie tak sobie bo mdłości mnie męczą całodobowe. Ale mimo to jestem szczęśliwa;-)
U gina byłam w środę i bejbes jest tam gdzie ma być, rośnie i serduszko wali że hoho:tak: Poród na 17 września.
Lopop moja drogaa oj miło mi że tak sobie o mnie czasem pomyślisz..tyle tu babeczkek zostawiałam.... Svensonka, Żabka, Agutka, Asiucha oj i wiele innych to ja już nie wiem w ogóle co u Was i jak staranka:no:
Agutka jescze tydzień i testowanko!!! Kto jeszcze testuje? A w ogóle jak tam objawy masz jakeiś?? Pewniak?;-)
Będę się częściej tu pokazywać bo tęskni mi sie za Wami :tak:

Kerna fajnie że tu wpadasz i cieszę się że z dzidzusiam wszystko dobrze.

czesc dziewczyny,
pierwszy raz wypowiadam sie na forum bo zazwyczaj czytam wypowiedzi innych.
U mnie ze staraniem się było tak że od maja w sumie zaczelismy ale bez liczenia dni płodnych, po prostu cieszylismy sie soba:)

Witam nową staraczkę i czekam na wieści czy są II kreski.

Hmm, czyżbym była najstarsza z Was? Ja w grudniu skończyłam 33 lata a mój M. w tym roku skończy 38.
nightrose, witaj serdecznie i mocno trzymam kciuki.

Tośka, ja coś czuję, że i u Ciebie jest fasoleczka.

Oby od piatku mam takie dziwne uczucie jak by mi bulgotało cos w podbrzuszu i taki ból jak na @ ale 8 dni przed nigdy nie miałam :confused:
Zobaczymy w końcu niewiele zostało :tak:

reklama
Staram się od lipca ale dwa cykle odpadają bo nie było przytulanek. Ja zdecyduje się na to hsg jak porobie wszystkie wyniki, zbije prolaktynę i torbiel zniknie, zastanawiam się czy to wogóle można robić jak ma się torbiel? :confused:
.

asiuch
coś mi się wydaje, ze tak...bo wyczytałam, ze jak jeden jajnik nie 'działa" to jego funkcje pzrejmuje drugi i owu jest tylko z tego drugiego...

ja kochane biegnę do przychodni na progesteron...dziś am 21 dc. Z rana moja temperatura spadłą do 36,53 więc jak coś nie gra z progesteronem (co podejrzewam ;-)) to powinno wyjsć na badaniu.

Życzę miłego dnia, bo później do pracy...zajrze do Was później:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry