reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wszystkie z was sa już w ciąży? czy tez któraś czeka aż bedzie? pewnie jesteście tutaj dłużej niż ja i się bardziej znacie i wiecie o sobie wiecej

czarna tutaj duza, duza większosć czeka na dzidzie...spotykamy się i wspieramy sie :-)
Witam Ciebie, trzymam kciuki za baby ...żeby to już w tym m-cu było:tak:

reklama
nie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaa
to ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogole :tak: a teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromne

ja chyba bym chciala druga corcie zeby dziewczyny mogly sie razem wyszalec:-)ale z drugiej strony fajnie jakby byl chlopak dla M:-Dtylko ze moja corcia mowi ze ona chce dziewczynke bo chlopakow nie lubi:-D:-D..taki ma teraz etap buntu chyba 4 latka:baffled:

Ja bym chciała dziewczynke - Antoninkę :zawstydzona/y: ale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał :tak:
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodem:tak:mam juz Aleksandre;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry