reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tzn z KOMPLET BIORE 25 ZL .... ZA BUCIKI 10ZL CZAPECZKA10 I OPASKA 5 ;-)
to jak juz uda mi sie zaciazyc to napewno sie zglosze po paputytzn z KOMPLET BIORE 25 ZL .... ZA BUCIKI 10ZL CZAPECZKA10 I OPASKA 5 ;-)

hej kobietki a czy ktores w tygodniu testuja???bo ja dopiero w poniedzialek i lena tez chyba w poniedzialek i ktos 25 lutego ale niepamietam
ok ja spadam spac padnieta jestem papapap
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sliczne!!!narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubrankowkleje fotke ;-)

missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dziekowac dziekowac :-) bardzo chetnie zrobie jak ktoras bedzie chciala ;-)
tez ide juz lulu buziaki imilych snow ;-)
tez ide juz lulu buziaki imilych snow ;-)
R
RiSiA
Gość
Pajkaa super!!! no a jak szybko już wiadomocieszę siębardzo i gratki.
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nicioj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...
No nie wiadomo na 100%, ale lekarka powiedziala stawiam na chlopaka i pokazala cos podobnego do siusiaka

PAJKA daj mi przepis jak ty chlopca zrobilas!!! ja chce syna !!!!!!!
kobietki a mam pytanie czy konsystencja spermy ma wplyw na zaplodnienie???bo jestem baardzo ciekawa bo moj mezul ma chyba jakas dziwna bo taka gesta ma a chyba powinna byc plynna zeby chlopaki dostaly sie do jajeczka w srodku
![]()
Kochana nie wiem bo ja w dziewczynke celowałam

no ogólnie podobno od 12 tc moze lekarz powiedziec pod warunkiem,z e wie i ze ma dobry sprzet.ooo to gratulacje ja ide jutro ale jeszcze bede musiala troche poczekac zeby sie dowiedziec jaka bedzie plec dzidzi jeszcze raz wielkie gratulacje
chyba najbardziej aktualna lista
Pajeczko - super ze chlopak! tak jak przeczuwalas
tak cały czas mam przeczucie, ze to facet
bedzie albo Jakub albo Bartlomiejbromergon to bralam wlasnie na mleko z cyckw zeby mi sie produkowac przestalo ... bbrrrr
kropka najwazniejsze zeby sie ni epoddawac... szkoda tylko ze grobek mam tak daleko od miejsca w ktorym mieszkam , bo mam go w rodzinnym miescie gdzie rodzice mieszkaja.... nie poddajemy sie i walczymy dalej ... dzisiaj odebralam srebrne serduszka i lancuszki , serduszka z grawerka ANTOS i nosimy z mezem przy swoich sercach ... oby nasz synek szybko do nas wrocil bo ja wierze ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat...
scyllu chyba zle napisalam nickprzepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko
wkleje fotke ;-)
rewelacja te rzeczy które robisz cudeńka po prostu
Paula25
szczęśliwa :)
Pajkaa gratulacje synka!!! :-) szybko poznałaś płeć
ciekawe czy się potwierdzi przy następnym usg ;-)
ciekawe czy się potwierdzi przy następnym usg ;-)
R
RiSiA
Gość
tez jestem ciekawa, kolejne usg genetyczne mam w 21 tc i to wypada 9 kwietnia, ale do tego czasu pewnie jeszcze bede u lekarki wiec moze sie dowiem wczesniejPajkaa gratulacje synka!!! :-) szybko poznałaś płećciekawe czy się potwierdzi przy następnym usg ;-)
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam
Boże dziewczyny ja was nigdy nie nadrobię, nie było mnie pare dni i mam chyba jakieś 100 stron a nie mam za bardzo oecnie czasu na net i BB choć bardzo tęsknie.
Synek mojego partnera spędza u nas ferie i staram się poświęcać mu maksimum czas no a do tego obowiązki domowe i już zupełnie nie mam czasu dla siebie.
Ale w czwartek i piątek będe w pracy to postaram się nadrobić.
Szczęśliwych zafasolkowanych!
Boże dziewczyny ja was nigdy nie nadrobię, nie było mnie pare dni i mam chyba jakieś 100 stron a nie mam za bardzo oecnie czasu na net i BB choć bardzo tęsknie.
Synek mojego partnera spędza u nas ferie i staram się poświęcać mu maksimum czas no a do tego obowiązki domowe i już zupełnie nie mam czasu dla siebie.
Ale w czwartek i piątek będe w pracy to postaram się nadrobić.
Szczęśliwych zafasolkowanych!
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
dobryt wieczór
Ja tez juz jestem w domku
Dzis bylismy u tesciowe na urodzinkach i było b.fajnie

kurcze mnie cos mocno boli prawy jajnik:-
szok:A z tego co pamietam to owulka była z lewego
Powiedzcie mi czy jak by sie zrobiła jakas torbiel to na tym jajniku co były pecherzyki????Bo ja juz kurcze zgłupiałam
Teraz to nawet głowy nie dam uciąc czy była z lewego czy nie

Ja tez juz jestem w domku
Dzis bylismy u tesciowe na urodzinkach i było b.fajnie

kurcze mnie cos mocno boli prawy jajnik:-
Powiedzcie mi czy jak by sie zrobiła jakas torbiel to na tym jajniku co były pecherzyki????Bo ja juz kurcze zgłupiałam

Teraz to nawet głowy nie dam uciąc czy była z lewego czy nie

Podziel się:
:-)