reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tzn z KOMPLET BIORE 25 ZL .... ZA BUCIKI 10ZL CZAPECZKA10 I OPASKA 5 ;-)
to jak juz uda mi sie zaciazyc to napewno sie zglosze po paputy:tak:

hej kobietki a czy ktores w tygodniu testuja???bo ja dopiero w poniedzialek i lena tez chyba w poniedzialek i ktos 25 lutego ale niepamietam

ok ja spadam spac padnieta jestem papapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa super!!! no a jak szybko już wiadomo:tak:cieszę siębardzo i gratki.
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nici:confused2::confused2::confused2: oj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:rofl2::-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...

No nie wiadomo na 100%, ale lekarka powiedziala stawiam na chlopaka i pokazala cos podobnego do siusiaka :-D

PAJKA daj mi przepis jak ty chlopca zrobilas!!! ja chce syna !!!!!!!

kobietki a mam pytanie czy konsystencja spermy ma wplyw na zaplodnienie???:eek: bo jestem baardzo ciekawa bo moj mezul ma chyba jakas dziwna bo taka gesta ma a chyba powinna byc plynna zeby chlopaki dostaly sie do jajeczka w srodku:eek:

Kochana nie wiem bo ja w dziewczynke celowałam :-D

ooo to gratulacje ja ide jutro ale jeszcze bede musiala troche poczekac zeby sie dowiedziec jaka bedzie plec dzidzi jeszcze raz wielkie gratulacje
no ogólnie podobno od 12 tc moze lekarz powiedziec pod warunkiem,z e wie i ze ma dobry sprzet.

chyba najbardziej aktualna lista

Pajeczko - super ze chlopak! tak jak przeczuwalas

tak cały czas mam przeczucie, ze to facet :tak: bedzie albo Jakub albo Bartlomiej

bromergon to bralam wlasnie na mleko z cyckw zeby mi sie produkowac przestalo ... bbrrrr

kropka najwazniejsze zeby sie ni epoddawac... szkoda tylko ze grobek mam tak daleko od miejsca w ktorym mieszkam , bo mam go w rodzinnym miescie gdzie rodzice mieszkaja.... nie poddajemy sie i walczymy dalej ... dzisiaj odebralam srebrne serduszka i lancuszki , serduszka z grawerka ANTOS i nosimy z mezem przy swoich sercach ... oby nasz synek szybko do nas wrocil bo ja wierze ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat...

scyllu chyba zle napisalam nick :zawstydzona/y: przepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko :-D wkleje fotke ;-)

rewelacja te rzeczy które robisz cudeńka po prostu

Witam
Boże dziewczyny ja was nigdy nie nadrobię, nie było mnie pare dni i mam chyba jakieś 100 stron a nie mam za bardzo oecnie czasu na net i BB choć bardzo tęsknie.
Synek mojego partnera spędza u nas ferie i staram się poświęcać mu maksimum czas no a do tego obowiązki domowe i już zupełnie nie mam czasu dla siebie.
Ale w czwartek i piątek będe w pracy to postaram się nadrobić.

Szczęśliwych zafasolkowanych!

reklama
dobryt wieczór:-D

Ja tez juz jestem w domku

Dzis bylismy u tesciowe na urodzinkach i było b.fajnie:-D:-D:-D:-D

:confused2:kurcze mnie cos mocno boli prawy jajnik:-:)szok:A z tego co pamietam to owulka była z lewego:sorry:
Powiedzcie mi czy jak by sie zrobiła jakas torbiel to na tym jajniku co były pecherzyki????Bo ja juz kurcze zgłupiałam:zawstydzona/y:
Teraz to nawet głowy nie dam uciąc czy była z lewego czy nie:eek:

Do góry