reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

masz rację już normalnie po tym testowaniu to czuję jakbym jutro miała dostać @ :-:)szok: ale to raczej niemożliwe

To testowanie to chyba z głupoty i nudów bo siedzę cały czas w domku
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Urlop czy pani nauczycielka?
:-D:-D:-D:-D!!ale cały czas mnie korci zeby zrobic ale z rana jest pewniejsze boje sie rozczarowac:-(
tak rozumiem u mnie jak się spóźniała 4 dni to nikomu nie mówiłam nawet na wątek nie zaglądałam po co sie nakręcać ale i tak przyszła @ więc czasem po co się rozczarować wiesz może ja tak myślę bo juz tyle czekam

Ja tez tego nie robie. Po prostu nie potrafie sie przemoc. I nie bardzo rozumiem, co ma do tego zaufanie?:eek:
Ale wcale nie uwazam, ze to cos zlego i nikogo za to nie potepiam:no:
ja tez nie chciałam raz spróbować, ale mój M mówił że nie koniecznie mu nie zależy na miłości francuskiej bo jak na razie działam na niego tak nawet bez jakiś gadżetów seksualnych- no sexi bielizna się nie liczy bo to nie gadżet:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez nie chciałam raz spróbować, ale mój M mówił że nie koniecznie mu nie zależy na miłości francuskiej bo jak na razie działam na niego tak nawet bez jakiś gadżetów seksualnych- no sexi bielizna się nie liczy bo to nie gadżet:-p
Czyli nie jestem sama?;-)

Urlop czy pani nauczycielka?
tak rozumiem u mnie jak się spóźniała 4 dni to nikomu nie mówiłam nawet na wątek nie zaglądałam po co sie nakręcać ale i tak przyszła @ więc czasem po co się rozczarować wiesz może ja tak myślę bo juz tyle czekam

Tylko że wtedy sie cały czas mysli czy sie udało i po cichu człowiek sie cieszy a tu ta wredota przyłazi, wole jak o terminie przychodzi i wtedy chociaz jest wszystko jasne.

Pytalam juz na ziolopijkach, ale powtorze rowniez tutaj:
Czerwone wino dobrze wplywa na endometrium. Ale czy domowe czerwone wino tez sie nada?:sorry:

No wiem, ze lepsze, ale moze technologia produkcji ma zanczenie...
Ale jesli moze byc to super - mam kilka(nascie) literkow swojskiego:tak:
ja też nawet ze swoich winogron tylko że bardzo mocne i szybko ma się pędzel po nim, ale super smakuje, za rok też robię takie
super brzuszek może nas zaczaruje i będziemy mieć też taki:happy:

reklama
Do góry