reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Napisala. Pewnie tu tez sie zaraz pochwali.
A ja cala niespodzianke zapsulam;-)

Kurcze,patrzcie... Suzi,miała stres związany z tatą,nie myślała o fasolce,a tu proszę! :-) Super,zaciskam kciuki,żeby wszystko było ok!
a parę stron prędzej jej tak napisałam że jak masz jakiś problem i się nie spodziewasz to prawie jest niespodzianka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i co jasnowidzem zostanę tylko nie u siebie:-p

reklama
A tak wogóle to dzien dobry

TEraz jestem tak zabiegana ze szok :szpital ,praca ,dom!!!
Z tatkiem juz lepij ,jest po operacji,ale co przezyłam to moje!!!Lekarze powiedzieli ze mysleli ,ze nie doczeka konca operacji:-:)-:)-:)-(

A tak wogóle to dzien dobry

TEraz jestem tak zabiegana ze szok :szpital ,praca ,dom!!!
Z tatkiem juz lepij ,jest po operacji,ale co przezyłam to moje!!!Lekarze powiedzieli ze mysleli ,ze nie doczeka konca operacji:-:)-:)-:)-(
teraz będzie wszystko ok, teraz myśl o sobie u ginka byłaś?

reklama
jestescie kochane!!!!!
Juz wam pisze jak to było!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
Zadzwoniłam do gina i mam brac luteine .W poniedziałek 2beta

my chcemy zobaczyc tesciora!!!!!!!!!!!:-D:tak:tesciora!!!tesciora!!!tescira!!!!suzi dawaj fotke:tak:

Po 1. nie umiem dodac fotki
Po 2. to jest bardzo blda kreseczka wiec na zdjecu jej nie widac,bo sama robiłm ,chciałam pokazac komus "bezstronnemu":zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry