reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wizyte mam 08.03. A w poniedziałek tylko po zwolnienie mam przyjsc bo jeszcze i tak nie bedzie nic widac:-(

nom a jakbyś zadzwoniła do ginka i powiedziała mu że plamisz lekko to pewnie by cię przyjął dziś i chociaż troszkę uspokoił :tak:spróbuj, a jeśli nie to po prostu jedz to szpitala na izbę przyjęć i tam Cię przebadają od razu, przynajmniej będziesz spokojniejsza

reklama
nom a jakbyś zadzwoniła do ginka i powiedziała mu że plamisz lekko to pewnie by cię przyjął dziś i chociaż troszkę uspokoił :tak:spróbuj, a jeśli nie to po prostu jedz to szpitala na izbę przyjęć i tam Cię przebadają od razu, przynajmniej będziesz spokojniejsza

dokladnie zadzwon , ja tez bym tak zrobiła
ok narazie znikam popracowac , bo duzko faktur korek masakra

To może skonsultuj to z ginkiem. Takie plamienia nie muszą oznaczać niczego złego, wiele kobiet przecież na początku normalnie ma okres. Ale dla własnego spokoju że wsio jest dobrze pogadaj z kimś kompetentnym.

Juz wczoraj rozmawiałam z lekarzem i kazał odrazu brac leki na podtrzymanie.

Nie wiem czy nawet na tak wczesnym stadium cokolwiek zrobią, tylko leki teraz mogę brac i modlic sie do Boga zeby było ok:tak:

suzi a lekarz Cię zbadał ? potwierdził ciążę ? Bo to ich dawanie leków "od razu" to mnie strasznie wkurza...czy tylko z nim rozmawiałaś.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!

Juz wczoraj rozmawiałam z lekarzem i kazał odrazu brac leki na podtrzymanie.

Nie wiem czy nawet na tak wczesnym stadium cokolwiek zrobią, tylko leki teraz mogę brac i modlic sie do Boga zeby było ok:tak:

No więc jeśli lekarz tak powiedział że masz brać leki, to niech tak zostanie, chociaż szkoda że cię wcześniej nie obejrzał, :eek:

To teraz Kochana leż i się nie denerwuj, zaparz sobie ciepłej herbatki i połóż się i postaraj się nie stresować tak mocno ;-) trzymam kciukaski na pewno będzie wszystko OK :tak:

hej babeczki jak tak staranka ????
Ja wczoraj byłam na usg widziałam moją fasolinke a raczej maluszka bo juz rączki było widać i ładnie zarysowaną główke .No i bijące serducho
c5ff9c68d17eb68f2fa38e28888431fa,10,19,0.jpg

Oliwka, śliczniutka ta Twoja fasolinka, taki malutki człowieczek, faktycznie zarys już jest bardzo widoczny:tak::-D:-D:-D
A Ty jak się czujesz? mdłości? zachcianki? ;-)

Oliwka, śliczniutka ta Twoja fasolinka, taki malutki człowieczek, faktycznie zarys już jest bardzo widoczny:tak::-D:-D:-D
A Ty jak się czujesz? mdłości? zachcianki? ;-)

A dziękuje czuje się całkiem dobrze.Nawet dziś już upiekłam biszkop na tort ,zrobiłam zupke i posprzątałam.Mdłości jeszcze jakieś są ale na szczęście nie takie jak były ...A co do zachcianej to mhhh zdjadłabym jakieś ciacho z kremem,nie wiem jak wytrzymam jak będe robić krem .Ale do jutr nie tkne bo mamy gości.

reklama
Do góry