• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka ja ja zaczelam ryczec jak przeczytalam ze twoj sie jeszcze nie wyklul haha :) ale my jestesmy rypniete masakra jakas jakby nas ktos tak z zewnatrz poczytal ... ;) wiesz ja nie mam 10mm tylko kazdy po 5 wiec lipa a u ciebie jest szansa bo gin mowil ze musi byc conajmneij 10mm zebys ie mozna bylo spodziewac owulki wiec uszka do gory... ja ide zajac mysli... buzka kochane i dziekuje za otuche naprawde dziekuje bardzo

nie ma za co i pisz kochana,jesteśmy tutaj i zawsze pomożemy:)

reklama
pisze 1 cm bo to 10mm wiec nic dziwnegow tym nie ma.... 22mm to 2,2 cm taki mialam kiedys przy owu jak zaszlam z antosiem... a zeby na cos sie zapowiadalo musi byc conajmniej 10mm ... u mnie nie ma :(

no tak ;)

zabka ja ja zaczelam ryczec jak przeczytalam ze twoj sie jeszcze nie wyklul haha :) ale my jestesmy rypniete masakra jakas jakby nas ktos tak z zewnatrz poczytal ... ;) wiesz ja nie mam 10mm tylko kazdy po 5 wiec lipa a u ciebie jest szansa bo gin mowil ze musi byc conajmneij 10mm zebys ie mozna bylo spodziewac owulki wiec uszka do gory... ja ide zajac mysli... buzka kochane i dziekuje za otuche naprawde dziekuje bardzo

lena od utra biore dupka nie bede czekac w neskonczonosc na owu nie chce znow miec cykli 90 dniowych albo i dluzszych :(
mi gin powiedzial ze musi miec przynajmniej 18-20 mm wiec kicha a co do rypnietych to ja zawsze bylam wesola ,przebojowa i roztrzepana babka i za to mnie wszyscy lubili ze jestem wesola :tak:

ja też mam takie myśli.mam od jakiegoś czasu bardzo wzmożony apetyt i biegam na siusiu co pół godziny.ale miałam @.dziwną,inną,krótszą ale miałam...testy 3 negatywne...brzuch większy ale jak się ciągle je to nic dziwnego:-D te bóle jajników i podbrzusza...kochane wg tego co napisałam to powinnam być 100% w ciązy:laugh2: ide do ginka żeby mnie sprawdził pod kątem tych jajników bo może coś nie halo jest.i chcę to usłyszeć zebym już nie miała głupich myśli:nie jest pani w ciąży...jakoś to przeżyję ale sytuacja przynajmniej będzie jasna...

Dzięki, może też te zamówię i będę od początku cyklu robić.

oby,oby ale jakoś nigdy tak nie bolały.jednak lepiej wierzyć że to armia zasiała taki zamęt bolesny;)
No to żeby to tylko dzidzię oznaczało.

PIĘKNE!!!

kurde boli mnie prawy jajnik ale tak sobie mysle kobietki ze teraz odpuszcze sobie ziolka do czasu az pojawi sie @ a przed @ zrobie sobie diete kopenhaska wiec zajme sie soba zeby lepiej przyjac fasolke w przyszlym miesiacu :tak:i od @ znow zaczne pic zilka bo w tym cylku i tak za pozno zaczelam je pis bo dopiero w 6 dniu cyklu

u malej nie stwierdzono zmian na plucach ani oskrzelach. Jedyne zalecenie,zeby przy malej nie palic ani nie odkurzac bo to podobno nasila duzszności. Dostala jakies dodatkowe leki, ale ja nie moge w necie znalezc apteki, ktora ma dzis dyzur nocny:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry