reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietko nie czytaj!! :no: po co?? :sorry2: będziesz się tylko niepotrzebnie stresować :dry: więcej optymizmu :tak:

ah... śliczności :sorry2: ja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka :tak:.............. żeby wogóle już coś się zagneździło... :cool:

fajowe :tak:

Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopiero :dry: za parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka :blink:

3mam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Czyli ten kiepski humor nie moze byc spowodowany ani fasolka ani zblizajaca sie @... Moze na browarka sie wybierz;-)
Calkiem mozliwe...:tak:

generalnie to ja nie przepadam za napojami % :no:
a czy jak się bierze bromka to sobie można walnąć ?? małe :confused:

maćku jeszcze jutro i wakajeeee :-)

witaj w dolinie ;/ mnie tak od tyg trzyma
mnie to tak naprawdę chyba nie opuściło juz od dawna :-(

Czyli ten kiepski humor nie moze byc spowodowany ani fasolka ani zblizajaca sie @... Moze na browarka sie wybierz;-)

Calkiem mozliwe...:tak:

odpuści zobaczysz a może w tym cyklu się uda w końcu :-)

mnie dół dopadł jak zaczeły mi się te bóle że nawet nie mogłam piersi dotknąć taki ból - dzisiaj niby lepiej ale cały czas są gorace takie jakieś :-(

no kochana to ja mocno trzymam &&&&&&& i myślę .......ze ....... to .....
wiesz ze ja na taki objaw czekam co mies:blink:

mam nadzieję ze odpuści

nie wydaje mi się żeby to było TO :-( raczej nastwiona jestem na @

wiesz ja kiedyś pow mojej gin ze czekam na ten pierwszy objaw bolących cyc, o ona mowi ze bardzo dobrze , także :confused:

Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno:eek:

reklama
Do góry