reklama

Staranka od stycznia 2012.

zonka kciuki 3mam za nas abyśmy miały piękny prezent na dzień dziecka!!!! :-) racje masz! ;-)

mół glon wstał dopiero :)
idę sniadanie robić
a potem puszcze go na boisko bo chce pograć w noge.. :)
Pogoda cudna!

reklama
Patrycja gratulacje!!! Wreszcie !!! :*:*:* Buziaki Kochana i dbaj o siebie. Teraz R bedzie musial za kazdym razem po Ciebie do pracy zasuwac zebys nie narazala sie ani fasolinki :-)

oj z tymi dojazdami to nie wiem pójdziemy do lekarza powiem mu jak to u mnie wygląda z pracą że chodze pieszo ... bo nie wydolimy z kaską jeśli mój kochany bedzie po mnie musial jezdzic przywozic i zawozic...
Agacynda Dziękuje Ci bardzo :) wogóle wam dziękuje że jestescie ze mną od samego początku :)

U mnie na razie starań brak. Ale trzymam za Was mocno kciuki:tak:

Zmykam z młodym po zakupy Buziaki kochane

Grzanka jeszcze raz gratulację cieszę się bardzo

Do mnie po mału dociera...
brzuszek pobolewa... okruszek miejsce sobie może robi?
głodna jestem...
myśle co z pracą i tym tuptaniem do pracy...

Uwierzcie mi uda sie wszystkim które tutaj działamy w kierunku dzieciątka... :)

Moje kochane za nim poszłam zrobić test zmierzyłam sobie temperaturkę no i wynosi 37,3

a co do testu :)
Zobacz załącznik 461545Zobacz załącznik 461546

grzanka gratulacje !!!!!! czekalam na wiadomosc od rana ehehehehheh kolejna fasolinka ale sie ciesze
czekam jeszcze na agacynde , mgielke, kropke i anke bo w sumie za moich staranek to procz czarni one byly razem ze mna :)
oczywiscie za reszte dziewczyn tez trzymam kciuki:)

Hej,, dziewczyny zobaczcie moj wykres... Jestem zdezorientowana, test owu 9 dnijednakowo pozytywny? No i czy to mozliwe ze tempka nie poszla w gore po owulacji ;////

reklama
Moja kochana grzanka mówiłam mówiłam je je je ale jestem szczęśliwa od rama o tobie myślałam chodź wiedziałam że jesteś przecież ci pisałam suuuupppper no to jak napisałam matyjasowa czekamy na nasze kochane co zawsze z nami były :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry