reklama

Staranka od stycznia 2012.

Grzanko gratuluję!
Ja tez robiłam dzis test, nawet dwa :) Ja nie mam pewnosci co to jest bo druga kreseczka jest ale słaba,pojawiła sie w jednym teście po minucie a w drugim chyba dopiero po 5 min. Zaczekam jeszcze jak @ nie przyjdzie to jutro albo w poniedziałęk zrobie test.
Ja nei mam zadnych objawów ani na @ ani na ciąże. Tyle ze mi kawa brzydko pachnie od wczoraj :) Ale to moze przypadek

reklama
Ineska jak nie masz pewności czy to kreska jeżeli jest to jest ciążą. I nie ważne że w jednym pokazalo sie po minucie a drugi po 5 tyle czasu testy mają
Pokaż fotki.
A i tak mogę gratulowac kreski są fasolka jest :-)

Mi moja kochana inka brzydko pachniała nie smakowała... ale pije dalej :P
mam parcie na pomidydki i to niemożliwe parcie na pomidory jak u Czarni ;p
swedzi mnie skóra, mam straszne wzdęcia... straszne.... i duzo duzo jem .... nawet od 2 tygodnie zaczelam jesc sniadania nie swiadoma swojego stanu .. a nigdy nie jadlam sniadan noi co jeszcze to jak juz mnie głód dopadnie to po całości nie stopniowo...

A mi sie zrobiło niedobrze jak zobaczyła te kreski bo nie wiem juz co myslec :baffled: A jak robiła test to tak sie rece trzęsły ze ledwo sobie poradziłam :-)
Nie chce sie za bardzo nakrecec, i zrobie kolejny ale conajmniej jutro :)
Nie wiem jak zamiescic tu zdjecie

Ja inke pilam kiedyś teraz nie mogę na nią patrzeć. Kawy pilam bardzo dużo no ale teraz ograniczan sie do 2 ale tylko z mlekiem i kawy nie wiecej niż pół łyżki

ja napocztaku pilam jedna dziennie ale z lyzevczki potem mdlosci odrzucilo mnie od kawy a teraz wypije czasem ale tez z lyzeczki i z mlekiem ale nie smakuje jak kiedys ....
inka mozna przez taki program wstawic zdjecie tinypic.com i wtedy kopiujesz taki krotki linka na wiadomosc
ja to jestem zakrecona zamiast ineska pisze inka ehehehehheheheheheheheheheh

Jak będziesz pisac i u góry masz do edytor pisania czy duże male kolorowe to znajdź okienko idzie jest globus koperta globus obrazek i coś jeszcze naciśnij ten obrazek z drzewkiem i rób co tam piszą

Mam nadzieję że zrozumiałas bo trochę pokretnie napisałam

reklama
test-20120505.jpg
same widzicie ze słabiuśkie..........hmy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry