reklama

Staranka od stycznia 2012.

Proszę cię nie doszukuj sie objawów na siłę...
Pojawia sie wtedy będziesz wspominać te piękne czasy
Ja też nie mam objawów
To że piszą co powinno być to ich wymysł każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ciążę
Ja sie wogóle nie czułam ani na @ ani na ciążę i byłam załamana że mi sie cykl wydłużył a tu okazało sie ciążą

reklama
Dzieki kobietki za dobre słowo.Gdyby nie wy to ja bym sie zamartwiałam godzinami bo nie miałam pewnosci. W sumie teraz tez ciezko mi uwierzyć ze to juz :happy: Musze zmykać bo wyjazd mamy na 2 dni.
Trzymajcie sie, buziole :-)

ineska no wiec ja bym sie cieszyla juz hehehehe
czarni ma racje nie ma sie co dosuzkiwac ja w 5tc5dniu dzownilam do mamy ze nie mam zadnych mdlosci ani nic a w 7 tyg plakalam ze nie chce juz miec zadnych objaowo hehehehe takze spokojnie

No to kobieto co ty chcesz od testu jak na 4 tydzień masz piękna widoczna kreskę nie które mają na prawdę bladzioche więc testu nie ma sensu powtarzać bo musiałabys trochę odczekać zanim by wyszła jeszcze ciemniejsza

Gratuluje dziewczyny naprawdę :) Ja się wycofuje ze staranek. Może kiedyś.... Wczoraj pisałam, że mam zamiar w dni płodne kochać się codziennie, ale skonczyło się tylko na wczoraj rano i więcej już nie będzie. Nie bardzo mi się z mężem coś ostatnio układa, mało się interesuje itp, a ja nie będe sie prosić o sex i mówić mu jak krowie na rowie co i jak. W dupie to mam. Życzę wam powodzenia. Czasem zajrze. Póki co pakuje się i wyjeżdżam do mamy, bo nie chce tu siedzieć :(

Gratuluję jeszcze raz naszym kochanym dziewczynkom:):):*:*
a my kobitki które jeszcze są na czarno to musimy poczekać. w poniedziałek mam echo serca tak się cholernie boję . a 9 wizytę u ginekologa czy wszystko jest ok.

Kropeczko zostań mi też się ostatnio nie układa z mężem niewiem co się z nim wogóle dzieje. nie zostawiaj nas proszę Cię:(:( jeśli chodzi o sex też nie mam zamiaru się dopraszać o to. a póki co czuję że to ja naciskam. on chce mieć dziecko a ja mu nie będę przypominać by mieć dziecko coś trzeba w tym kierunku uczynić....nie opuszczaj mnie:(:(

Ostatnia edycja:
Kropeczko zostań z nami będzie Ci na pewno lepiej jak będziesz miała z kim pogadać i się wyżalić skarbie. Czasem tak jest, że mężczyzna chciałby ale się boi czy coś... nie zostawiaj nas samych :(

Kochane moje
Kropeczko zostań z nami... wyfluidkuje was wszystkie może sie uda :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
z całego serduszka jak kocham swego okruszka tak wam życzę maleństw ... ino niech sie czerwono robi :)

a mój gin nie odbiera... :|

reklama
Inesko gratulacje :-) piekna druga krecha :-) na czerwono sie maluj na liscie :-)

Kropus!!!!! Zostan!! No weeeee.... :-( z mezem sie napewno ulozy :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry