reklama

Staranka od stycznia 2012.

czyli pobolewajacy brzuszek to norma ?
ja sie boje do pracy pieszo chodzic.. :(
norma nie musisz sie matwić a chodzenie nie zaszkodzi jest na prawdę zdrowe i dla maluszka bezpieczne oczywiscie jak ciaża nie jest zagrożona
ja tylko z Oliwią miałam takie bóle brzucha że kładłam sie na łózko zwinięta w kłębek i czekałam aż puści

reklama
grzanko z bólami to jest tak,że jedne mają inne nie...ja np nie miałam nawet przy poronieniu. Za to moja przyjaciółka od dnia testu łykała nospę bo ją aż zginało i donosiła zdrowego 4500 chłopczyka:tak: jesli pojawi się plamnienie jedź do szpitala

troche mnie to martwi kombinuje zeby isc w popniedzialek do innego gina bo mi zalezy jak najszybciej... niech decyduje czy moge pracowac.. nie chce ryzykowac...

Ja miałam okrutne wzdęcia wydeło mnie tak, że masakra, do tego cyce jak balony, a normalnie mam rozmiar B. Niby się pogodziłam z mężulkiem, ale nie gadaliśmy już na temat mojej teraźniejszej owulacji, musiała być wczoraj, bo dzisiaj już nie jest mi mokro tylko długie "gluty" ze mnie wychodzą no i nic mnie dzisiaj nie boli. Wczoraj się przytulaliśmy o 8 rano, potem jeszcze spałam do 10, więc wypłynęło ze mnie jak wstałam, ale jeden raz to chyba za mało... więc znowu będzie klapa o ile owulacja była faktycznie... ech

jesli masz możliwość to idź na zwolnienie, mój ginekolog mówił, że dopóki nie ma krwi to każdy ból jest normalny, taki do wytrzymnia, co innego gdyby już był nie do wytrzymania,
u mnie straszna susza jejku no brak szans,eh idę do męża jutro znowu wraca na kurs i do soboty będziemy same
cmok

no zobaczymy co mi powie lekarz oczywiscie okruszek najważniejszy
a ja nawet nie pamietam kiedy my sie kochalismy czy w plodne ale pewnie trafilismy ale mojemu mężowi sie przyznałam że raz w kwietniu po przytulankach podłożyłam sobie poduszki pod dupkę i tak zasnęlam bo kochalismy sie przed spaniem...
a że my śpimy osobno(dopiero poślubie razem) to sobie skorzystalam z poduszek...
moze to pomoglo nie wiem nie mam pojecia...

juz wiem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21 mialam robotre zjazd lekarzy noi wrocilismy pozno a jeszcze znalezlismy sily na przytulanki i wtedy sie udalo ... ja a tacy meczeni bylismy ...

chociaz przed 21 tez szalelismy ...

reklama
Czarni - jaki duży ten brzusio!:-) Tzn. jak na 5 tydzień ;), nigdy bym nie pomyślała.., dla mnie to raczej 3, lub 4 ms :), możne to dlatego, że jesteś szczuplutka:) Albo faktycznie bliźniaki!

U mnie owulka w pełni, czuję kłucie w jajniku, były przytulanka już kilka dni wstecz, no zobaczymy co będzie.. :)
jak byłam ms temu u ginekologa, to powiedział, że najlepiej współżyć na dzień/dwa dni przed bólem owulacyjnym, w dniu w którym się pojawia może być z późno. Szczerze, to ufam temu lekarzowi - dzięki jego pomocy urodziło się dużo dłuuuugo oczekiwanych dzieciątek:)

Dzień dziś upłynął mi na sprzątaniu i pieczeniu chlebka, dwa razowce w piekarniku i dwa pszenno-żytnie czekają jeszcze na swoją kolej - to moje nowe kulinarne zajęcie:), wciąga niesamowicie!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry