reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziewczyny a ja mam do was pytanko. Czy któraś z was miewa może bóle albo takie hm troszkę napięte piersi przed owulacją?

przed owulacją to nie pamiętam aby się tak zdarzyło,ale w ostatnim cyklu miałam od dnia w którym wystąpił ból owulacyjny i tak już prze 2 tyg aż do @. Z każdym dniem większe i bardziej bolące, nie wiedziałam jak mam się ułożyć do snu. Nawet zaczęłam myśleć że może jednak się udało... :/ zdarzyło mi się tak tylko raz w życiu.
Sailor, ja myślę, że te zawirowania w naszych cyklach mogą wynikać z niezdecydowanej pogody..:eek:

Q zeszłym cyklu już to zaoobserwowałam ale postanowiłam zignorować w tym cyklu znowu tylko wtedy pojawiły się 16 dc a teraz mam dopiero 10 dc :szok:

Agnieszka a może coś się dzieje u Ciebie fasolkowego? ;-) trzymam kciuki, żeby tak było.

Sailor
no różnie bywa. Ja miałam mieć owulkę 2 maja a teraz chyba będę mieć 8...

Agnieszka a może coś się dzieje u Ciebie fasolkowego? ;-) trzymam kciuki, żeby tak było.

Sailor
no różnie bywa. Ja miałam mieć owulkę 2 maja a teraz chyba będę mieć 8...

chyba nie bo brzuch pobolewa już parę dni i dzisiaj temperatura zaczęła spadać więc pewnie niedługo @ sie pojawi , chociaż bardzo bm chciała żeby to była fasolka

ja uciekam się do męża poprzytulać

Ostatnia edycja:
Eeeeee Basia! właśnie rozmawiałam z koleżanką i mi powiedziała, że zazwyczaj kobiety ''wywala'' tak mocno w ciąży z dziewczynką... nie wiem ile w tym prawdy, ale wiesz... ;-)

reklama
dziewczyny jak mam cykle 34 dniowe to kiedy powinnam mieć owulację?? ile trwa taka owulacja? jak byłam u lekarza 23 kwietnia w pon( 14 DC) i mi powiedział że widzi dojrzały pęch Graffa to kiedy powinna być owulacja?? nie moge dowiedzięc się niczego na ten temat w necie:wściekła/y:mam teraz cykle 34dniowe i mam hiperPRL leczona bromergonem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry