reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Jak tam dziewczynki co dziś na obiadek robicie :) Ja mam placka po węgiersku :) mniam

mgiełko zgadzam się z Czarni jak nie zaczniesz kolejnego cyklu to czekamy :)

heja,

mgielka, ciekawa jestem co to u Ciebie będzie, w sumie tempka nie spadła bardzo a widzę, że Ciebie codziennie inna, hehe. Zdrówka dla małej :*
agnieszka, jeśli ma przyjść @ to niech będzie jak najszybciej, najważniejsze że czas leci, jak ja miałam ost cykl 49 dniowy to myślałam, że oszaleje..gr

zakupiłam testy owulacyjne. chyba zaczne od jutra (10dc), raz robiłam i pamiętam że wychodziło czasem tak że druga kreska blada a podobno musi byc bardzo wyraźna by uznac go za pozytywny. Wy też tak na to patrzycie?

no robiłam Quick z porannego moczu, choć w nocy robiłam siku, jak wstawałam do zapłakanej Oliwi,
pojawił się cień cienia ale grubo po 20 minutach,
poza tym kurde chyba @ powinna przyjść , przecież owulacja była napewno, bo lekarz mi mówił że jak owulki nie ma to jest problem z przyjściem @ a jak owulka była to @ napewno będzie, w tamtym miesiącu miałam 30 dniowy cykl, ale owulka była wcześniej, to w tym sama nie wiem, już co myśleć

Nie chce mi się długo przy garach stać a to rach ciach i już :tak: bardzo mnie kaszel męczy...już gorączki nie ma alr to dziadostwo zawsze dłużej zostaje z człowiekiem.

Agus owulacyjne zależy jakie. Bo są podobno różne rodzaje. Jak kupisz takie mało czułe to nawet bladziocha oznacza pik Lh a jak czułe (np LH) to kreska musi być ciemniejsza od kontrolnej.;-)

Mgiełko quick to raczej tak nie przekłamuje moim zdaniem coś może jest na rzeczy, a organizm czasem kilka razy podchodzi do owulki nim pęcherzyk pęknie...masz jeszcze ten teścik? może bysmy obejrzały fotkę jeśli nie wyrzuciłas...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry