reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie
niestety złe wieści, luknijcie na wykres mój, bo mi to nawet nie chce się gadać,
poza tym noc była ciężka Oliwia mało spała, uskarża się na ból ucha, jak to się rozwinie to będę musiała iśc na zwolnienie, kurde a w pracy i tak nie za ciekawie, moga zwolnić szkoda słów

reklama
Agacia u ciebie owulacja może być około 17-18 dc. nawet 19.. najlpiej robić testy owulacyjne. A Gdy zauważysz u siebie śluz który zaczyna już robić się lekko rozciągliwy tz że zaczyna się okres płodny czyli okołooowulacyjny i trwa on do momentu znikniecia śluzu płodnego.
mgiełka przykro mi :( no i zdrówka dla córy życzę

witajcie
u mnie lipa :-( temperatura spadła ostro czyli @ przyjdzie jutro albo jeszcze dzisiaj, chciała bym żeby już przyszła
trudno w następnym cyklu się uda :tak:

tylko jak już się nie udało to bardzo bym chciała że @ już była , najlepiej dzisiaj , ciekawe jak długo będę musiała jeszcze czekać

ja już bardzo bym chciała się starać od nowa

ja właśnie też tak mam że jak już wiem że się nie udało to chcę jak najszybciej dostać @, piersi mni nadal bolą, kurczę kręgosłup,
rano mi było słabo, jestem taka zła, wszystko pod górę
zrobiłam wszystko co możliwe w tym miesiącu, żeby zajść w ciążę, najgorsze że dziś 31 dc czyli znowu coś się przeciąga, owu była wcześnie to już dawno @ powinna być, chyba że mam aż tak długą fazę lutealną , jeny właśnie wylukałam że od owu 16 dni minęło, to już przegięcie pały
co za syf jestem tym wszytkim zmęczona, mój mąż był cały tydzien w domu dzisiaj wyjeżdża i oczywiście zostaje sama z zapaleniem ucha, co za poparany los, czy jak już miała zachorować to nie mmogło się to stać jak był w domu a teraz to ja nie wiem co z nią zrobię, nie mogę pójść na opiekę, prowadzę całe biuro jestem jedynym pracownikiem szefowa ma małe dziecko i z nimi to nie wiadomo
no wszystko na nie a jeszcze na tescie po 20 min pojawiła się bardzo słaba kreska, oczywiście żeby motać w glowie
wnerwia mnie to wszystko

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
Mgielka miałas dziś ciężką noc dlatego tempka spadła. A że test negatywny dopiero później sie pokazało może masz jeszcze za mała ilość stężenia. 16 dzień to już sporo. Wiem że fajnie gadać a gorzej zrobić ale bądź cierpliwa. Tule mocno :-)

mgiełko a jaki test robiłaś? hmm ja myslę że może za małe masz stężenie...a tempka Ci drastycznie nie spadła...
Agnieszko już tempka w dół to @ tuż tuż:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry