reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jeszcze nie
grzanka normalnie jedz jak teraz omijaj gazowane i sery pleśniowe pij dużo wody i bierz folik co do witamin wstrzymałabym sie bo źle dobrane mogą spowodować meczące wymioty. Bierz kwas foliowy i poczekaj z witaminami do pierwszysch wyników badań :)

witaminy dla kobiet w ciazy, kwas foliowy to za mało
a co do jedzenia to ci nie poradze bo przez pierwsze 3 miesiące ciąży to ja nic nie jadłam :p

grzanka też uważam, że ciąża nie przeszkadza w tym. na rodziców chrzestnych wybiera się osoby bliskie, zaufane, te które maja pomagac w wychowaniu dziecka, byc dla niego oporą, wsparciem itd. a według mnie ciąża nie zmienia nic a nic w tych wartościach

u nas podobnie jak u grzanki i sihayi jest już ślub koscielny, a jeśli bedą dzieci to chrzciny też. z mężem wierzący jesteśmy. i też uważam, że chrzest i komunia to jakiś start i ukierunkowanie dziecku daje. taka nasza wiara i kultura. a później co z tym zrobi to już indywidualna sprawa. swiete prawo wyboru każdego człowieka i to szanuje. najważniejsze by było dobrym człowiekiem tak jak powiedziała sihaya

grzanka też uważam, że ciąża nie przeszkadza w tym. na rodziców chrzestnych wybiera się osoby bliskie, zaufane, te które maja pomagac w wychowaniu dziecka, byc dla niego oporą, wsparciem itd. a według mnie ciąża nie zmienia nic a nic w tych wartościach

u nas podobnie jak u grzanki i sihayi jest już ślub koscielny, a jeśli bedą dzieci to chrzciny też. z mężem wierzący jesteśmy. i też uważam, że chrzest i komunia to jakiś start i ukierunkowanie dziecku daje. taka nasza wiara i kultura. a później co z tym zrobi to już indywidualna sprawa. swiete prawo wyboru każdego człowieka i to szanuje. najważniejsze by było dobrym człowiekiem tak jak powiedziała sihaya

dokładnie sie z tym zgadzam, każdy wybiera tak jak uważa, ale niestety w polsce niewierzący traktowani są jak odmieńcy i gorsi ludzie, szczególnie przez starsze pokolenie
eh

reklama
krolewna zgodzę się z Tobą. nasz kraj to czasem taki zabity dechami się wydaje. tu praktycznie nie ma poszanowania dla jakich kolwiek odmienności... czasem to strach sobie włosy przefarbowac lub ubrac coś innego niż wszyscy bo zaraz cię zbojkotują:-D nie no trochę zartuje ale wiecie o co mi chodzi.

grzaneczko piękne słowa o tych serduszkach. wzbudzają uśmiech na twarzy:)

Do góry