reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochane odpowiedzcie mi co ja mam teraz zobic ze chrzcinami mojej chrzesniaczki jak ja w ciązy jestem mój małż nie wierzy w to jak i mama niedługo ochrzchonej Anusi .... a ja nie wiem jak podejść do tematu, czuje że jest wszystko dobrze i że bede tą chrzestną dla Anusi ... co wy macie za zdanie na taki temat

królewna to trzymam kciuki:)

grzaneczko... yyy... a o co chodzi? bo ja kompletnie nie rozumiem problemu;) chodzi,o to że jak jesteś w ciąży to nie możesz być chrzestną?

ale dlaczego nie można? ze względu na kwestie religijne?
coś kojarzę, że u mnie w rodzinie też kuzynka zmieniała chrzestna ze względu na ciążę.. ale jak dla mnie to jest śmieszne:) bo niby dlaczego nie można być ciężarną chrzestną??

niesamowite swoją drogą, że mamy XXIw, taką technikę, tacy niby mądrzy, nowocześni jesteśmy (w sensie ludzie) a takie (przepraszam) zabobony jeszcze funkcjonują;
...przepraszam jeśli którąś z Was uraziłam...

Ostatnia edycja:
Wyniki ostatnich badań dowodzą o tym, że codzienne stosunki (nawet kilka razy dziennie), na dwa dni przed i w dzień owulacji zwiększają prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Mimo tego iż liczba plemników jest wówczas zmniejszona w ejakulacie, to ciągle odnawiany zapas plemników ma o wiele większe szanse na wniknięcie do śluzu i zapłodnienie komórki jajowej. W takim ujęciu zapładnianie staje się procesem ciągłym a nie jednorazowym."
A co do ludzi z forum to tez trafialam na opinie w ktorych panie potwierdzaly ze w tych dniach wspolzyly codziennie i udalo sie.warto wiec jednak sprobowac ,szczegolnie gdy rzadsze zblizenia nie przynosza efektow.

hmmm ciekawe Sailor... w sumie jakby się zastanowić to racja, w końcu nie ilość plemników a jakość ma większe znaczenie:)

reklama
Do góry